Etlarin eväät: Grillatut possunpihvit, Tuoresalsa

Kesäinen salsa valmistuu tuoreista raaka-aineista ja maistuu raikkaalta grilliruuan lisänä.

Grillatut possunpihvit

800 g marinoituja porsaanfileepihvejä

1. Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillaamista.

2. Pyyhi marinadi pois lihan pinnalta ja grillaa molemmin puolin n. 4 min.

3. Tarkista kypsyys.

Tuoresalsa

½ kurkku pieninä kuutioina

1 punainen paprika pieninä kuutioina

2 tomaattia pieninä kuutioina

2 rkl öljyä

1-2 rkl omenaviinietikkaa

suolaa, rouhittua mustapippuria

0,5 dl kesäsipulisilppua

0,5 dl tuoretta yrttisilppua

1. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua hetki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.