Etlarin eväät: Basilikainen kurpitsapaistos

Kesällä kokkaillaan helposti valmistuvia ruokia yksinkertaisista raaka-aineista.

Basilikainen kurpitsapaistos

1/2 kg tomaattia

pienehkö kesäkurpitsa

200 g viipaloitavaa sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)

tuoretta basilikaa

½ tl suolaa

½ tl mustapippurirouhetta

1. Viipaloi tomaatit, kurpitsa ja juusto viipaleiksi.

2. Lado viipaleet kerroksittain uunivuokaan, väliin tuoretta basilikaa, suolaa ja pippuria.

3. Paista 175°C:ssa uunissa noin 15-20 minuuttia.

4. Tarjoa tuoreen, hyvän leivän kanssa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut