Lukijat ikuistivat taivaan värisuoran upeisiin kuviin

Violettia ja kirkkaanvihreää. Revontulet Asikkalassa maaliskuun lopulla. Ossi Saarinen

Janne Laakkonen

Taivas leiskuu kaikissa väreissä lukijoiden ottamissa kuvissa. Arkistojakin oli selkeästi käyty tämänviikkoista kuvahaastetta varten, sillä joukossa on myös kesäisiä kuvia. Tällä sivulla on toimitukseen lähetetyistä taivaskuvista vain osa. Lukijoiden itsensä lataamia kuvia voi käydä ihastelemassa www.kuvakuja.fi-yhteisöpalvelussa.

Tällä paikalla julkaistaan keskiviikkoisin lukijoiden ottamia kuvia jostakin tietystä aihepiiristä. Julkaistuista kuvista maksetaan pieni palkkio. Toimitus voi etukäteen määritellä kuvien aiheen, mutta teema voi nousta myös siitä, että jostakin aihepiiristä tulee toimitukseen useita kuvia.

Seuraavaksi otetaankin hieman abstraktimpi aihe käsittelyyn. Osaatko kuvata rytmiä? Rytmi voi olla kuvassa jotain kouriintuntuvaa mutta yhtä hyvin kuvassa on voi olla jotain, mikä muodostaa hyvän rytmin. Luodaan ensi viikoksi siis rytmikäs sivu.

Tummansinistä ja harmaata. Kuvaaja kertoo, että kuva on aikavalotuksella otettu näkymä ”vaeltavista pilvistä” Kymenvirran yllä Heinolassa. Täysikuu paistaa pilviverhon takana. Harri Huittinen
Purppuraa, vaaleanpunaista ja lilaa. Auringonlasku 27. maaliskuuta. Kalevi Elmala
Keltaista ja oranssia. Mäkihyppytornit halkovat iltataivasta. Liisa Rautio
Sinistä ja ruosteenruskeaa. Taivaantulet. Ari Määttänen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.