Etlarin eväät: Viikarin vihreä salaatti

Kurkku on kevyttä ja monikäyttöistä. Se sopii sellaisenaan salaatteihin, leivälle sekä dipattavaksi ja siitä voi lingota myös mehua.

Viikarin vihreä salaatti

½ keräsalaattia

1 pussi (200 g) pakasteherneitä

½ kurkkua

2 dl viinirypäleitä

1 kesäsipuli varsineen

½ dl karkeaa tillisilppua

10 vihreää oliivia viipaleina

1. Ota herneet sulamaan. Suikaloi salaatti.

2. Pese kurkku ja viinirypäleet ja halkaise ja huuhtele purjo.

3. Puolita kurkku pitkittäin ja viipaloi puolikuun muotoisiksi paloiksi.

4. Hienonna kesäsipuli varsineen ja silppua tilli.

5. Viipaloi tai halkaise oliivit.

6. Yhdistä salaattiainekset keskenään ja tarjoa salaatinkastikkeen kera.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut