Etlarin eväät: Täytetyt lohinapit

Jotta napit pysyisivät rapeina, täytä ne vasta hiukan ennen tarjoilua. Täytteen voit valmistaa hyvissä ajoin jääkaappiin maustumaan.

Täytetyt lohinapit

100 g ruissipsejä (n. 40 kpl)

Tahna:

350 g lämminsavulohta – tai siikaa

1 kevätsipuli

¼ punttia tilliä

200 g maustamatonta tuorejuustoa

3-4 rkl maitoa

½ sitruunan mehu

¼ tl rouhittua mustapippuria

(suolaa maun mukaan)

1. Hienonna savukala, kevätsipuli ja tilli.

2. Notkista tuorejuusto maidolla.

3. Sekoita kaikki täyteainekset keskenään. Tarkista maku.

4. Lusikoi tai pursota täyte sipsikuppeihin. Koristele tillillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.