Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Etlarin eväät: Jauheliha-fetavartaat

Jauheliha muotoutuu vartaiksi ja saa kesäistä makua sitruunasta, sekä mintusta.

Jauheliha-fetavartaat

400 g sika-nautajauhelihaa

1 kananmuna

100 g fetajuustoa

1 sipuli hienonnettuna

1 tl suolaa

1 tl rouhittua mustapippuria

1 tl jauhelihamaustetta

1 tl kuivattua minttua tai 2rkl tuoretta

1 sitruunan raastettu kuori

Lisäksi: varrastikkuja (puisia tai metallisia)

1. Pane puiset varrastikut veteen likoamaan.

2. Murenna juusto. Yhdistä jauhelihaan kaikki ainekset. Sekoita tasaiseksi.

3. Muotoile murekemassasta kostutetuin käsin pitkänomaisia tankoja.

4. Pujota tikku tankojen läpi. Purista murekemassa tiiviisti tikun ympärille.

5. Grillaa kebakot kypsiksi molemmin puolin tai paista uunissa.

6. Tarjoa dippikastikkeen ja salaatin kanssa.