Etlarin eväät: Kalamurekepihvit

Kalamurekepihveihin sopivat kaikki kalalajit, etenkin vaaleat kotimaiset kalat, kuten hauki, ahven ja kuha.

Kalamurekepihvit

400 g kalafileitä

1 dl ruokakermaa

2 munaa

4 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä

1 dl kevätsipulia silputtuna

1 dl hienonnettua tilliä

4 rkl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

1 tl suolatonta sitruunapippuria tms.

paistamiseen öljyä

1. Pilko fileoitu kala paloiksi.

2. Soseuta kaikki ainekset esim. monitoimikoneessa tasaiseksi mureketaikinaksi.

3. Muotoile massasta veteen kastetuilla käsillä pihvejä.

4. Paista paistinpannulla tai ohukaispannulla tasakokoisia pihvejä.

5. Voit kypsentää pihvit myös uunissa uunipannulla leivinpaperin päällä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut