Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Etlarin eväät: Neljän viljan puuro, Mustikkakeitto

Puurot sopivat myös väli- ja iltapaloiksi antaen hyvää energiaa ja puhtia päivään.

Neljän viljan puuro

1 l vettä

4-5 dl neljän viljan hiutaleita

(½-1 tl suolaa)

1. Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä noin 3 minuuttia välillä sekoittaen.

2. Anna hautua kannen alla hetken. Mausta halutessasi suolalla.

Mustikkakeitto

9 dl laimennettua marjamehua

1 dl vettä

2 rkl perunajauhoja

4 dl pakastettuja mustikoita

1. Kuumenna mehu kiehuvaksi.

2. Sekoita keskenään vesi sekä perunajauhot ja lisää suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen mehun joukkoon. Anna keiton pulpahtaa pari kertaa.

3. Lisää valmiiseen keittoon pakastetut mustikat. Anna keiton jäähtyä.