Näppis: Onko karanteenissa tylsää? Minulle kun on riskiryhmäläisenä suorastaan nautinto mennä joka päivä töihin. Kaipa jokaisen täytyy kestää osansa?

Onko karanteenissa tylsää? Minulle kun on riskiryhmäläisenä suorastaan nautinto mennä joka päivä töihin. Kaipa jokaisen täytyy kestää osansa?

Miten iso virhe pitää nykyministerin tehdä, että hänet erotetaan, Suomelle isoja, kalliita virheitä on tullut jo liikaa!

Koronan vaikutus asuntokauppaan häkellyttää asiantuntijat. Kaikki haluavat nyt pois viruslinko Helsingistä. Asunto- ja mökkikauppa käy nyt hurjana maakunnissa. Hesassa hinnat syöksyssä ja Lahessa nousussa. Kaikille ei riitä!

ESS 10.4: avotuli omalla luvalla paljaalla kalliolla ruohikkopalovaroituksen aikana. Todellista kaupunkilaisjärkeä ja vielä kehutaan.

19.5. Uudenmaan rajat aukeaa. Miksi lisätä tarkoituksella muun Suomen sairastavuutta kertarysäyksellä, kun kerta tiedetään että pahin vaihe on vasta edessä ja suojaimista vielä pula.

Lounemalle kenkää, mutta johtaja Jyrki Hakola huoltovarmuuskeskuksesta tilasi maskit Jylhältä ja Sarmanteelta. CV :n mukaan 30 v kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä. On myös Rotari. Kova sälli siis. Hyvä me! Tällä huippuosaamisella Suomi koronan jälkeen taas nousuun!

Moottoritiellä välillä Lahti-Heinola talvinopeusrajoitukset. Muualla Keski-Suomea myöden kesärajoitukset. Onko tien kunnossapitäjä talviunilla vai onko korona iskenyt?

Kaupat ohjeistakaa kassat niin että edellinen kerää tavaransa ennenkuin hihna tuo seuraavan tavarat viereen ja hätähousuasikkaan ilman suojaväliä!

Sananen hanhista ja meidän ihmisten erilaisista näkemyksistä. Minusta biokaasulaitos tai sikala sopii sinun kotisi viereen, mutta sinusta ei sovi. Syy: sinä asut siellä. Sinusta uhittelevat ja pelottavat hanhet ja hanhenpaska sopivat kaupungin edustavimmille ranta-alueille, mutta minusta eivät sovi. Syy: minä asun siellä. Jos haluaisin kulkea kengät sonnassa, minä(kin) muuttaisin maalle. Hanhet aiottiin hätistää täältä. Nyt ne ovat saapuneet, mutta mitään ei ole tapahtunut. Kohta todetaan, että ei voi tehdä mitään kun on pesimisaika. Toimia pitää siis välittömästi.

Uudenmaan eristämisen jatkamiselle ei ole tarvetta, koska tautitilanne Uudenmaan ja muun Suomen välillä on tasoittunut. Hei! Uusmaalaisista kaikki kykenevät ehtivät kolmen viikon eristyksestä uhkailun aikana levitä tilannetta 'tasoittamaan' koko maahan. Kiinalaiset eristivät Wuhanin heti.

Jos ministerin tai politiikkojen pitäisi aina erota kun virkamiehet tai jäsenet mokaa, niin viikon päästä meillä ei olisi yhtään ministeriä tai puoluejohtajaa. Persujen johto joutuisi eroamaa päivittäin.

Lehtiojan palvelutaloon ei saa toimittaa asukkaille mitään tuotteita. Ei voi jättää edes ala-aulaan, josta ne joku veisi asukkaalle huoneeseen. OMG

Kaupan kassalla on parempi vastustus kyky kuin sairaanhoitajilla? Mutta palkka pienempi!

Koitetaan nyt kunnioittaa turvavälejä yhteistuumin! Torstaina Mukkulan S-Marketissa sitä ei tuntunut olevan. Kassalla kaikki ihan vierekkäin ja peräkkäin. Täytyisikö henkilökunnan jo huomautella asiasta?

Posti ajelee autollaan kuin hullu sinne sun tänne.

Missä voin puolestaloukkaantua perussuomalaisten puolesta, vaikka ei ole syytäkään? Nim. merk. Lopen kyllästynyt.

V. 2018 influenssaan Suomessa kuoli n. 400 ihmistä. Kauhea "haloo" koronasta. Kuolleita nyt 49 ihmistä.

Kaikenlaisia typeryksiä, pariskunta mustissa. Ostin 40 l multasäkin HongKongista, kuljetin pyörän tarakalla rönttövaatteissa. Mies heti : "varastamista".

Italia asukasluku 61, Espanja 47 ja Ranska 67 miljoonaa. Tällaisia maita 5,5 asukkaan pohjoisen Suomen pitää olla avustamassa. Asian pitäisi olla juuri päinvastoin. Olemme väärässä ja kalliissa seurassa. Järki jo sen sanoo. EU

Elämme corona-karanteenien aikaa. Virkistystä haetaan nyt ulkoilusta, mikä lisännyt käyntejä luonnonpuistoissa. Ruuhkat vaativat liikenteen ohjausta, turvavälien pitäminen ei onnistu. Nyt olisi aika polkaista käyttöön nettivarausjärjestelmä, jolla käynnit hajautetaan koko päivälle. Kullekin määritellylle jaksolle sopivaksi arvioitu määrä kävijöitä. Sopu parkkipaikoilla ja pitkospuilla säilyy.

Puhukaa mitä puhutte. Ei tää uusi Talkkari ainakaan ole kännissä töissä

Kiitos nuori hoitsu sanoistasi. Ei uskois, että ns. oikeusvaltiossa joku toinen päättää saatko elää vai et. En ymmärrä. Onneksi tuolla ylhäällä on Hän, joka tuomitsee oikein. Terveisin mummo 74.

juu, kauneus edellä. Ensimmäiseksi virtuaalimeikkijuttuun 100000 e avustusta. Ja sitten muutama miljoona Tiina Jylhälle. Isolla lapiolla rahaa heitetään nyt sinne sun tänne. Harkintaa tarvis nyt, vaikka rahaa reilusti onkin jaossa.

Mastokadulla roskiksen ovi paiskataan kiinni täydel voimalla? Lastenrattaita viedään, televisiolaatikoita jätetää keskelle ja vanha TV laitetetaan sekajätteeseen. Toiset lajittelee. Oisko aika laittaa kamerat ?

Nyt kun eletään poikkeusolosuhteissa niin suosittelen ennakoimaan tilanteen että kannattaa varautua pitämään saatavilla älypuhelimet tabletit, laturit ym. kun ei koskaan tiedä milloin tulee lähtö vaikka teho-osastolle. Pysytellään terveenä ja pidetään huolta läheisistämme

Vieläkäkö eduskunnas on hyväpalkkaisia avustajia? Millä ei ole mitään virkaa tän koronan aikaa. Palkattomalle kuin duunarit.

Pressallle uusi valta että voi hallituksen päätöksiä, typeryksiä päättää. Kekkosen valtuudet takakaisin. Ei tällä hallituksel oo hanskas.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Käsikranaatti odotti vuosikymmenet Vesijärven pohjassa, kunnes 11-vuotiaat pojat löysivät ja nostivat sen torstaina ylös
 2. Enemmistö Asikkalan päättäjistä aikoo puoltaa Vääksyn Yhteiskoulu -hankintaa, mutta viime hetken soraäänet ovat äänekkäitä – kuntaa syytetään tietojen salailusta, ESS selvitti mistä on kyse
 3. Lahtelaisen jengiläisen asunnossa dopingaineita, aseita ja vahvaa kokaiinia
 4. Vesijärven pohjasta nousi käsikranaatti - poliisi on purkanut eristyksen Lahden matkustajasatamassa
 5. Heinolan Pursiseuran Jyri Lehtinen on voittanut useamman Päijännepurjehduksen, eikä palo rakkaaseen lajiin sammu, vaikkei voittaminen olekaan enää se kaikkein tärkein asia
 6. Lojerin sairaalasänkyjen valmistus siirtyi Lahdesta Hollolaan
 7. Myös mansikkapellolla voi olla Koronaa – "Ei tarvitse nimeä pelätä"
 8. Lahden Matkakeskukselle rakennettu Jaksonkatu on avattu liikenteelle
 9. Etäopiskelu vaikeutti monen nuoren elämää, eikä nuorisotyöllä ollut Lahdessa resursseja auttaa – Etsivän nuorisotyön profiilia pyritään nyt elvyttämään runsaiden lisäavustusten turvin
 10. Näppis: Jos Tapanilassa ei ole kyse rasismista, niin sitten on kyse psyykkisesti sairaiden syrjimisestä
 11. Gallup: Tarvitaanko Asikkalan Vääksyyn isoa yhteiskoulua?
 12. Lahtea markkinoidaan nyt kotimaan matkailijoille
 13. Syötkö täytekakkua hopea- vai muovilusikalla? "Ruokailunautintoon vaikuttaa moni muukin asia kuin tekninen osaaminen", sanoo molekyyligastronomiaan perehtynyt professori Anu Hopia
 14. Ministeri Lintilä näkee Lahdessa potentiaalia kansainväliselle huipulle, mutta yrityksiä pitää rohkaista – "Ravimiehenä sanoisin, että teillä on nyt paalupaikka"
 15. USU-gallup: Hieman yli puolet pitää rasismia merkittävänä ongelmana Suomessa – "Huolestuttava tulos", sanoo tasa-arvoministeri

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.