Etlarin eväät: Vihreä sosekeitto

Kun säilytät elintarvikkeita oikein, ne säilyvät pidempään ja vältyt hävikiltä.

Vihreä sosekeitto

450 g parsakaalia

300 g palsternakkaa

100 g herneitä (pakaste)

1 l vettä

1 kasvisliemikuutio

1 prk ruokakermaa

suolaa, mustapippuria

1. Huuhdo kasvikset ja paloittele parsakaali. Käytä parsakaalista myös varsi.

2. Kuori ja paloittele palsternakka.

3. Keitä kasvikset liemikuutiolla maustetussa vedessä noin 10-15 minuuttia.

4. Lisää herneet ja keitä vielä noin 5 minuuttia tai niin kauan, että kasvikset ovat kypsiä.

5. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää ruokakerma. Kuumenna ja mausta.

6. Tarjoa keitto krutonkien kanssa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut