Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Korona tuo poikkeusjärjestelyjä myös jätehuoltoon

Päijät-Hämeen Jätehuolto (PHJ) tekee muutoksia palveluihinsa koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Yhtiö muun muassa pyytää asiakkaitaan siirtämään asiointia jäteasemilla, mikäli mahdollista.

Kaikki yhtiön toimialueen seitsemän jäteasemaa ja Lahden Kujalan jätekeskus palvelevat toistaiseksi kuitenkin normaalisti. Jos niillä asioidaan, toivoo PHJ että asiakkaat antavat toisilleen riittävästi tilaa.

Lahden torin kuukausimarkkinoiden Serristoppi-vastaanottopiste on peruttu huhti- ja toukokuulta. Kotitalouksien vaarallisten jätteiden, metallin ja sähkölaitteiden keräyskierros Roinaralli on peruttu toukokuulta ja kesä-heinäkuun kierrosten osalta tilannetta tarkastellaan PHJ:n mukaan myöhemmin uudelleen.

Kaikki jäteyhtiön toimialueen neuvontatilaisuudet muun muassa kouluissa ja päiväkodeissa on peruttu toistaiseksi. Jäteneuvontaa saa sähköisten asiointikanavien kautta ja puhelimitse. PHJ:n toimisto Kujalan jätekeskuksessa on suljettu henkilöasioinnilta.

PHJ:n mukaan jätteet lajitellaan edelleen annettujen lajitteluohjeiden mukaisesti. Mahdollisista jätteenlajittelun muutoksista tiedotetaan tarvittaessa erikseen.

Tarkemmat ohjeet asukkaille löytyvät PHJ:n verkkosivuilta.