Näin ESS toimii poikkeusolojen aikana

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy sekä paperisena että verkossa joka päivä poikkeusoloista huolimatta.

Työskentelyssä otamme huomioon oman osuutemme epidemian hidastamisessa. Suurin osa toimituksesta työskentelee nyt kokonaan etänä.

Toimituksessa on vähennetty myös käymistä sellaisissa tiedotustilaisuuksissa, joissa tavallisesti käydään. Haastattelut ja tiedonhankinnat tehdään nyt pääosin puhelimitse ja sähköpostilla.

Tuoreimmat uutiset löydät aina verkkopalvelustamme osoitteesta ESS.fi. Kokoamme verkkoon myös laajempia lukupaketteja muun muassa kotikuntoilusta ja muista sellaisista ajankohtaisista aiheista, jotka vaikuttavat kaikkien arkeen tällä hetkellä.

Uutis- ja juttuvinkkejä toimitukseen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen verkko@ess.fi.

Myös Etelä-Suomen Sanomien asiakaspalvelupisteet ovat toistaiseksi suljettuina Suomen hallituksen ohjeiden mukaisesti. Palvelu jatkuu normaalisti verkossa ja puhelimitse.

Asiakaspalvelumme vastaa puheluihin arkisin kello 8.30–16.30 numerossa 03 7575 700 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@mediataloesa.fi.

Verkon asiakaspalvelusivuilla voit hoitaa asioita mihin vuorokaudenaikaan tahansa, kun se sinulle parhaiten sopii. Sinne pääset tästä.

Jakeluissa saattaa olla viivästyksiä tällä hetkellä koronavirustilanteen vuoksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut