Polttoöljyvaras piilotti aseen auton alle Kärkölässä

Anne Honkanen

Hämeen poliisin partio sai perjantaiaamuna hätäkeskukselta tehtävän Timpurinkujalle Kärkölässä. Ilmoituksen mukaan kaivinkoneesta oli irrotettu akut ja ne oli jätetty koneen viereen.

Partion ollessa matkalla tapahtumapaikalle se sai tiedon, että mahdollinen tekijä oli tullut pakettiautolla takaisin paikalle. Tekijä poistui paikalta nähdessään ilmoittajan. Ilmoittaja lähti seuraamaan paikalta poistunutta pakettiautoa. Pakettiauto oli ajanut lähistöllä olevan kiinteistön pihaan ja ilmoittaja oli saanut estettyä auton poistumisen.

Partio otti kiinni 34-vuotiaan miehen, jonka epäillään kuljettaneen rikospaikalta poistunutta pakettiautoa. Hän oli sekava eikä suostunut huumepikatestiin.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hänellä oli neljä aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Miehen kuljettama pakettiauto oli poistettu liikennekäytöstä ja se oli katsastettu viimeksi 2013.

Etsintäkuulutettu nainen päätyi näpistyskeikalta vankilaan Hollolassa

Partiolle selvisi lisäksi, että mies oli kätkenyt pakettiauton alle maahan jotain. Auton alle kaivetusta montusta löytyi yhdeksän mm:n pistooli.

Pakettiauton tavaratilassa oli niin sanottu farmisäiliö, jonka sisällä oli polttoöljyä. Miehen epäillään anastaneen polttoöljyn Timpurinkujalta.

Poliisi tutkii tapahtunutta varkautena, ampuma-aserikoksena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksena. Mies otettiin kiinni epäiltynä kyseisistä rikoksista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut