Etsintäkuulutettu nainen päätyi näpistyskeikalta vankilaan Hollolassa

Kolmekymppinen etsintäkuulutettu nainen jäi torstaina kiinni näpistyksestä Hollolan Keskikankaantiellä sijaitsevassa tavaratalossa.

Nainen oli repinyt partakonepaketin auki ja piilottanut sen sisältämän tuotteen laukkuunsa. Nainen yritti viedä tavaratalosta myös kaulanauhan.

Vartija otti naisen kiinni, kun tämä oli poistumassa tavaratalosta.

Näpistys oli naisen 19. anastusrikos vuoden sisällä. Poliisi kuljetti hänet vankilaan.

Näpistelijät työllistivät virkavaltaa torstaina myös Lahdessa.

Poliisin vanha tuttu oli mennyt iltapäivällä Ajokadulla sijaitsevan marketin buffet-ravintolaan, ottanut ruokaa ja mennyt maksamatta syömään kokoamaansa ateriaa. Naisella ei ollut rahaa maksaa ruokaansa.

15 kertaa aiemmin tänä vuonna anastusrikokseen syyllistynyttä naista epäillään lievästä petoksesta.

35-vuotias nainen puolestaan oli illalla varkaissa Holmassa sijaitsevassa marketissa.

Hän leikkasi sovituskopissa myymälän takista hälyttimen irti ja puki sen oman takkinsa alle. Hän oli pakannut marketin tuotteita myös taskuihinsa ja käsilaukkuunsa.

Vartijat ottivat naisen kiinni marketin parkkialueella. Hänen hallustaan löytyi varastetun tavaran lisäksi myös vähäinen määrä huumausainetta. Naista epäillään varkaudesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lisäksi lukuisiin anastusrikoksiin syyllistynyt nelikymppinen nainen jäi iltapäivällä kiinni Paavolassa sijaitsevassa liikkeessä. Hän laittoi osastolla tuotteita kassiinsa ja yritti poistua kassojen ohi maksamatta tavaroita.

Naista epäillään näpistyksestä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut