Mössö siirtää Maija Vilkkumaan keikan elokuulle

Antti Puhakka toivoo, että ihmiset eivät lietsoisi turhaan koronavirushysteriaa. Sami Kuusivirta
Ilkka Kuosmanen

Ilkka Kuosmanen

Maija Vilkkumaa ei sittenkään esiinny perjantaina Lahdessa Möysän Musaklubilla. Klubia pyörittävän Antti Puhakan mukaan keikka toteutuu 21. elokuuta.

Päätös keikan siirtämisestä tehtiin yhteistyössä Vilkkumaan kanssa. Jo ostetut pääsyliput käyvät uudelle keikalle sellaisenaan. Vaihtoehtoisesti liput voi myös palauttaa lippumyyjä Tiketin ohjeiden mukaan.

– Kiitos yhteistyöstä, elämme poikkeuksellisia aikoja. Tiedotamme lisää kun tiedotettavaa on, klubi viestittää nettisivuillaan.

Vilkkumaan keikalle oli Puhakan mukaan myyty yli 400 lippua. Vielä perjantaiaamuna Puhakka sanoi, että Vilkkumaa esiintyy Lahdessa ja klubi jatkaa muutenkin toimintaansa. Mössö kuitenkin rajoittaa jatkossa lipunmyyntinsä 500:aan lippuun. Klubille mahtuisi 710 ihmistä.

Seuraava keikka Mössöllä on näillä näkymin lauantaina, kun lauteille nousee Steve 'n' Seagullsin. Sen sijaan 21.3. Mössöllä järjestettäväksi kaavailtu Grand Blues Festival ilmoitti perjantaina siirtävänsä tapahtuman myöhemmin tiedotettavaan ajankohtaan.

Viranomaiset suosittelivat torstaina, että kaikki yli 500 ihmisen yleisötapahtumat Suomessa perutaan toukokuun loppuun asti, jotta koronaviruksen leviämistä pystytään rajoittamaan. Puhakka ei koe, että musiikkiklubin jatkaminen olisi ristiriidassa suosituksen kanssa.

– Noudatamme viranomaisten suosituksia mahdollisimman tarkkaan. Tiedän, että Suomessa on jätetty jopa kymmenen ihmisen kokoontumisia järjestämättä. Jokainen tekee omat ratkaisunsa tapauskohtaisesti, ja huomenna tilanne voi olla meilläkin jo ihan toinen, Puhakka painottaa.

Puhakka ei halua edes lähteä spekuloimaan sillä, millaiset taloudelliset tappiot kevään keikkatoiminnan mahdollinen peruminen aiheuttaisi. Hän huomauttaa kuitenkin, että jo nykyinen tilanne aiheuttaa harmaita hiuksia niin keikkojen järjestäjille kuin artisteillekin.

– Kalenterit menivät uusiksi pitkälle ensi kevääseen, esimerkiksi marraskuisen XXL Mössön lipunmyynnin aloittamista on lykätty. Mutta ei me tähän tulla kaatumaan. Toivon, että kaikki pitäisivät nyt pään kylmänä eivätkä ainakaan lietsoisi turhaa hysteriaa, Puhakka sanoo.

Juttua päivitetty 13.3. kello 12.58. Lisätty tieto siitä, että Maija Vilkkumaan keikka on siirretty elokuulle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Yksinyrittäjille tukea jaossa Lahdessa ensi vaiheessa noin 1,9 miljoonaa euroa
 2. Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtaja: Koronasuojaimista tehty sopimukset Sarmasteen sekä Jylhän kanssa
 3. Lahden moottoritiellä jonoa rajatarkastuspisteelle – autoilijoita jouduttu käännyttämään aiempaa enemmän
 4. Päijät-Hämeen keskussairaalassa 32 työntekijää asetettu karanteeniin - potilaissakin altistuneita
 5. Miten selviät, kun tulot romahtavat? Kerro kokemuksistasi ja jaa vinkkisi
 6. Heinolalaisfirma voitti sitkeän patenttiriidan – asian käsittely kesti yli kymmenen vuotta
 7. Pehmonallejen varastamisesta Lahdessa ja kovien huumeitten hallussapidosta yli vuosi linnaa
 8. Lahtelaiseen Koivistoisen Mansikkapaikkaan tulvii työhakemuksia – yritys rekrytoi tälle kaudelle ensisijaisesti kotimaista työvoimaa, mutta monilla marjatiloilla jännitetään, kuinka sadon käy
 9. Henkirikos Kärkölässä, nainen vangittiin toisen taposta epäiltynä
 10. Päivähoitoyrittäjät tivaavat Lahden kaupungilta tarkkoja syitä toiminnan keskeyttämiselle – "Olen kysynyt, jopa anellut"
 11. Nämä päijäthämäläiset ravintolat tarjoavat nyt ruokaa kotiin tai noudettavaksi, katso päivittyvä lista
 12. Halton, Merivaara ja Hermetel valmiina kumppaninsa kanssa tehohoitotilojen tuotantoon koronapotilaille – tilapäisiä tiloja voisi tarvittaessa rakentaa esimerkiksi messu- ja urheiluhalleihin
 13. Entisen kaatopaikan ympäristövaikutuksia tutkitaan Lahdessa
 14. Poikkeustila poikinut lähes sata kantelua oikeusasiamiehelle – "Voi olla, että niitä tulee lisää"
 15. Finnairin lomautetut työntekijät auttavat Päijät-Hämeen koululaisia läksyjen teossa, chat auki kahdesti viikossa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.