Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Tori.fi kieltää koronavirukseen liittyvien tuotteiden myynnin – halutaan estää pelolla rahastamista ja pelon leviämistä

Koronavirus aiheuttaa muutoksia verkon kauppapaikassa Tori.fi:ssä. Tori.fi on päättänyt kieltää koronavirukseen liittyvien tuotteiden myynnin ja ostamisen kauppapaikassaan. Näitä tuotteita ovat muun muassa kasvosuojat ja desinfiointiaineet.

Kiellettyjä ovat myös ilmoitukset, joissa myytävän tuotteen sanotaan pystyvän suojaamaan tai estämään koronaviruksen tartuntaa tai leviämistä.

– Nämä ilmoitukset ovat nyt kiellettyjä, koska emme halua millään tavalla levittää pelkoa haavoittuvaisessa tilanteessa olevien ihmisten keskuudessa. Toinen syy on estää myyjiä, jotka tavoittelevat hyötyä koronaan liittyvien terveystuotteiden hinnoissa. Otamme sosiaalisen vastuumme vakavasti, sanoo Tori.fi:n tuotejohtaja Luis Orozco.

Tuotteet, joihin uudet linjaukset vaikuttavat, ovat esimerkiksi terveydenhoitoalalla käytettäviä kasvosuojia, teollisia kasvosuojia ja desinfiointiaineita, kuten antibakteerisia nesteitä.

Vastaavat linjaukset tekivät myös Tori.fi:n sisarsivustot: ruotsalainen Blocket ja norjalainen FINN.