Lahtelainen Anstar sai merkittävän liittopalkkitilauksen

Lahtelainen Anstar oy toimittaa 2,5 kilometriä valmiiksi betonoitua liittopalkkia Next Keilaniemi -rakennukseen Espoossa.

Ida Niva

Lahtelainen Anstar oy on saanut merkittävän liittopalkkitilauksen. Yritys toimittaa 2,5 kilometriä valmiiksi betonoitua liittopalkkia Next Keilaniemi -rakennukseen Espoossa. NCC toimii hankkeen kehittäjänä ja pääurakoitsijana.

Toimistorakennuksessa kiinnitetään erityistä huomiota kestävän rakentamisen periaatteisiin. Liittopalkkien lisäksi Anstar toimittaa kohteeseen muitakin teräsosia.

– Liittopalkkimme etuna on se, että ne ovat valmiiksi valettuja saapuessaan työmaalle. Tämä nopeuttaa rakentamisaikaa ja parantaa kosteudenhallintaa. On erittäin hienoa tulla valituksi näin upeaan kohteeseen. Keilaniemi Next tulee olemaan näkyvä maamerkki alueelle, Anstarin toimitusjohtaja Tero Viljakainen kertoo tiedotteessa.

Keilaniemi Nextiin tulee yhteensä 9 500 neliömetriä toimitilaa. Sen kerrosala on 10 000 neliömetriä. Rakennuksen on tarkoitus olla valmis vuoden 2021 aikana.

Aiemmin tänä vuonna Anstar sai merkittävän tilauksen Kuopion yliopistollisen keskussairaalan rakennushankkeen toteuttajalta. Anstar toimittaa noin 5,5 kilometriä liittopalkkia työt toteuttavalle rakennusliike Laptille. Toimitukset alkavat kesällä 2020 ja jatkuvat loppuvuoteen 2021 asti.

Anstar oy on vuodesta 1981 asti toiminut perheyritys, joka valmistaa betonirakenteiden liitoksia ja liittorakenteita. Yrityksen tilat sijaitsevat Villähteellä.

Anstar on vuonna 1981 perustettu perheyritys. ESS/Arkisto

Tero Viljakainen on Lahden vuoden nuori yrittäjä

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut