Näppis: Naiset kutsuntoihin ja armeijaan heti, kun miehet tasa-arvon nimissä ovat 9 kk raskaana ja synnyttävät.

Naiset kutsuntoihin ja armeijaan heti, kun miehet tasa-arvon nimissä ovat 9 kk raskaana ja synnyttävät.

Ei tarvita mitään naistenpäiviä, eikä muitakaan vouhotuksia. Sellainen tukee vaan turhaa kulutusta. Nykyaika on jatkuvaa "juhlimista". T:nainen.

Miksi Syyria ei huolehdi kansalaisistaan? Sotiminen on arkipäivää, siviileistä ei välitetä. Sitten muilta mailta vaaditaan apua. Kestämätöntä!

Olin lenkillä Patomäessä Punatulkunkadulla, kun näin ison rekan painelevan vauhdilla kevyenliikenteen väylää Palokärjenkadulta. Lähellä asuva tuttavani kertoi kyseisen väylän olevan nykyisin jatkuvasti autojen reittinä. Koska poliisi puuttuu asiaan? Pitääkö odottaa kunnes joku vammautuu tai kuolee???

Kyllä lentovero on pelkää anekauppaa. Kun raha kirstuun kilahtaa, niin pärstät pilveen vilahtaa!

Astral-TV kaupittelee 15 minuutin tarok-korttitulkintoja neljän euron minuuttihinnalla. Nyt "palvelu" on alkanut tehdä TV-korttitulkintoja lapsillekin.

Samaa mieltä. Luvut Salppurista esiin ja nimenomaan lipun ostaneet ei vain jaettujen ilmaislippujen määrää. Tosin eihän Saarinen suostunut paljastamaan edes myytyjä koululaislippuja.

Miksi mm. Etlarissa hehkutetaan Salppurin kisojen tunnelmaa yms. Niin laimeaa tunnelmaa ja pientä yleisömäärä ei ole koskaan aiemmin koettu lauantain iltakisoissa. Kenen puolesta yritetään puhua?

No sillä tavallahan meistä vanhuksista pääsee sopivasti eroon, kun vanhain- ja hoitokodeissa ei rajoiteta koronavirusalueelta tulleiden omaisten vierailuja.

Eikö näin tautisena aikana vois kokonaan lopettaa kättelyt joka paikassa.

Hollolan kunta tarjoaa monipuolisia ja edullisia liikuntamahdollisuuksia. Kiitos! Todellista terveyden edistämistä!

Pakolaissopimus vuodelta 1951 on vanhentunut ja se tulisi päivittää. Se ei ollut tarkoitettu massoja varten, vaan yksittäisten henkilöiden maahantuloon. 70 vuotta sitten elettiin aivan eri maailmassa, sosiaaliturvaa ei ollut, ei ollut avoimia rajoja jne. Suurin osa tulee Eurooppaan muilla motiiveilla. Ongelmia tulee riittäämään.

Joku kertoi lopun ajan olevan lähellä. Kun kysyttiin milloin se koittaa, vastaus: vain Jumala tietää. Ensin antaa ennustuksen ja sitten sanoo ettei voi tietää. Se logiikan puute on tärkeää tietyissä asioissa.

Lahtelaisten ihmeteltäväksi: Osuuskauppa Hämeenmaa haluaa muuttaa Orimattilankin kaavaa niin, että valtakatu Erkontie pannaan poikki. Perusteena on liiketoiminnan laajentuminen S Marketista Prismaksi. Vastapäiselle tontille ei nyt tarvittaisi siltaa eikä tunnelia!

Kun Lapin Kulta siirrettiin Torniosta Lahteen, laatu muuttui ! Varsin Lapin Kullan nelkku oli aina erinomaista ! Siirron jälkeen myynti laskenut ! Hyvä, että torniolaiset alkavat panna " Lapin Kullan" kolmosta vanhan reseptin mukaan !

Ess voisi osallistua ilmastotalkoisiin jättämällä painamatta turhanpäiväiset sivujen kokoiset kuvat ja keskittymällä uutisiin. Enkä sitäpaitsi halua maksaa kallista tilausmaksua "kuvakirjasta". Haluan tilausmaksun vastineeksi päivälehden.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa lahtelaisille valittajille terv. Hollolan ihminen

Oppositio räksyttää aina: mistä rahat? Yritystuet, osingot, optiot, jättieläkkeet... rahaa on, joka on työllä tehty, mutta joutunut vääriin käsiin.

Hurraa! Jälleen upea "veto" kaupunginjohtajaltamme: Erkki Liikanen hieno valinta ympäristökaupunkihankkeen johtoon. Huulet hymyyn, lahtelaiset !

Kertokaa nyt joku minulle, miksi Humpulan päiväkoti on Paavolassa ? Eikä Humpulankadulla minne se rakennettiin 1980-luvulla.Onko siellä oleva päiväkoti nyt nimeltään Paavolan päiväkoti?

Nyt loppuu elokuvien katselu teatterissa ! Vieressä ruokaa mussuttava ihminen... Kyllä ei onnistu elokuvan annista nauttiminen !

Silta yli Aleksin? Huh-huh! Nyt kun Aleksi on jo kavennettu, niin miten siitä ei voisi mennä ihan vain kävellen kadun yli, puolelta toiselle!

Erään vihreän pääkaupungin ex-johtajakin muutti heti eläkkeelle päästyään Espooseen. Miten kaupunki voi haaveilla jostain vetovoimasta, jos se ei kiinnosta edes omia johtajiaan?

Surullisena katsoin Etlarin Ulkomaan uutiset osioissa Kreikkaan pyrkivien siirtolaisten telttaleiriä. Roskaa ja ehkä myös paskaa joka puolella silmänkantamiin. Ja tällaisia Suomeen? Minä sanon ei!

Ei me "koiraihmiset" olla ylpeitä, vaan sosiaalisia. Mutta ulkoillessamme joudumme keskittymään moneen asiaan. Varotaan pyöriä, lasinsiruja (yllättävän paljon vieläkin), löytyy leivänpaloja yms.(myrkyllisiä?), lapsia jotka luulevat, että koiraa kuin koiraa voi tulla silittämään jne jne...... Huomio niin monessa eri asiassa, että tuttu ihminen voi huomaamatta livahtaa ohi.

Voi pelsut, kun ette hokanneet ottaa sitä jääkoneen kuljettajaa "kehiin". :)

Marjut Hakala.. montako vuotta olet ollut luottamusmiehenä kun et tiedä ettei vastaanotoille enään tehdä papereita etukäteen? Milloin perus/lähihoitajat ovat pitäneet itsenäistä vastaanottoa? Mistä alkaen lääkärit on tehneet sairaanhoitajien työt? Pitäisikö laskeutua työelämään takaisin ettei fakta ja fiktio sekoitu?

Kuka osaisi kertoa, milloin apteekkeihin tulee suusuojia? Riskihenkilöt ainakin tarvitsevat!

Syntyvyys on nyt kääntynyt nousuun. Miten merkittävä määrä Suomessa syntyvistä lapsista ja heidän perheistään täyselätetään monenlaisin sosiaalituin?

En uskalla antaa halia naistenpäivän, etenkään rotunaiselle. Jos satun olemaan väärää miestyyppiä, astuu METOO voimaan.

Saisinko infoa: mitä tapahtuu kaupassa oleville, parasta ennen päivän ylittäneille kahvipaketeille?

Kävelyputki sopii erittäin hienosti kaupunkikuvaan. Vastustajat vain "pikkusieluisia".

Näyttää siltä, että nykyinen hallitus ymmärtämättömyydessään vaarantaa Suomen ja suomalaisten tulevaisuuden.

Eduskunnan täysistunto 6.3. klo 13 alkaen. Salissa lähinnä tyhjiä tuoleja. Osa edustajista käy ilmeisesti ilmoittautumassa ja poistuu. Taitaa olla tarpeettomia rituaaleja tarpeettomille.

Kyllähän se on niin et Lahen jäte/paskavedet tulee Orimattilaan. Perehdythän asiaan !

Karsinnat heti Jääkiekkoliigaan ja merkityksettömät pelit historiaan.!

Ei ole trendikästä kulkea portaissa, kun hissikin on.

On politiikka ihmeellistä, kun Venäjä ja Turkki sopivat tulitauosta Syyrian sisällissodassa.

Jippii viimeinkin järki teko. Saadaan hanhet karkotettua Ruoriniemestä. Koirat rannoille niin saadaan taas puhtaat rantavedet ja nurmikot auringonpalvojille.

Kannatan Aleksin ylkulkusiltaa. Peittäshän se vähän näkymää menneen ajan betonimöhkäleisiin. Olisi jotain erllaista. täällä vaan ei mikåän muu mene läpi kuin hiihtoon liittyvä. Herätkää pöntöt!

Valkoposkihanhien karkoittajat koirineen, pitäkää 'kakkapussit' myös koirillenne!! Niin Ankkuri, keskusta ym. täynnä koirienne jätöksiä!! Katso peiliin keräätkö pussiin lenkkisi jäljet karvaturrisi kanssa! Onneksi voi ottaa valokuvan....

Torin ympärillä on usein yli kymmenen bussia samaan aikaan päästämässä asiakkaita torille ja odottamassa lähtöaikaa. Kuinka Trion kulmalle mahtuu näin paljon busseja?

Vesijärvenkadulta poistettava ilman liikennevaloja oleva suojatie. Miksi se on siihen yleensä laitettu? Ei mitään tarvetta.

Kiireellinen korjaus olisi Aleksanterinkadun ja Vapaudenkadun tasoittaminen, että bussit ei rynkyttäisi toria kiertäessä.

Miksi työllisyyskokeilua ei ole aikaisemmin tehty kun työttömiä Lahden alueella paljon? Uusia toimintamalleja ja näkökulmia tarvitaan.

Ainakin meidän talosta kaadetaan ja hävitetään lipputanko. Liputuspäiviä liikaa. Meni maku koko liputuksesta.

Mikä on koronaviruksen alkuperä! Miksi näin valtaisat turvatoimet? Onko kansalaisille kerrottu perimmäinen totuus?

Olen innokas puutarhuri ja rakastan kaikkia pikkueläimiä. Vaan jos kaalimaatani lähestyy iso joukko vihreitä toukkia niin takuulla lyttään ne siihen paikkaan. Joku tolkku ystävällisyydelläkin sentään pitää olla.

Minkä ihmeen vuoksi kaupassa myytäviä perunoita ylipäätään lainkaan pestään? Esimerkiksi laadukkaista Frex-perunoista pilaantuu suurin osa nopeasti vihreiksi, kun kuorta ei ole multaa suojaamassa valolta. Järjetöntä. Jopa yhdessä erittäin laadukkaassa K-Supermarketissa heidän pestyistä Frex-perunoistaan oli vihreitä ainakin neljäsosa. Tarkkana saa olla. Vinkki kauppiaille - laittakaa edes puhtautta kiiltävät perunat turpeeseen :).

Jos mies on vähänkään jonkun näköinen, sitä varmemmin nainen on sille pelkkää käyttötavaraa. Yököttää.

Ei varmaan kaikki amerikkalaiset ole sivistykseltään ääliöitä, mutta Trump on ja kun katsoo lihavuusohjelmaa, niin tunkevat suuhun pitsaa ja hodaria ennenkuin ovat nielaisseet edellistäkään palaa. Yäk

Kehuin jokin aika sitten ampumahiihtoselostaja Oikarista. Ei kelvannut kehut tänne. Samat jäkätykset täällä samoista aiheista, anteeksi nyt vaan. Taas nyt kehun tätä J. Oikarista. Samalla, kun kun katson kisaa ihan nautinnolla, siis ampumahiihtoa.

Korona leviää ja influenssa aikaa eletään. Kaupat voisi pussittaa valmiiksi kappale määriin paistopisteiden tuotteet. Likaisilla käsillä ja ottimilla otetaan tuotteita. Kyllä taudit leviää.

Tässä on ylpeä koiran omistaja, joka tervehtii ilolla kaikkia ystävällisiä vastaantulioita ja samoin haukku. Kuinka voi meitä voi yleistää, että me ei muka tervehditä? Pitäiskö vilkaista peiliin? On meitä kaikiksi! Terv. Kirjoittajalle perjantai 6.3.

Sisäministeri sanoo ihmisoikeuksien puolesta maahanmuuttajista- missä on vanhuksiemme ja vammaisten ihmisoikeudet. Oma maa taas unohdettu vihervassareilta.

Ei halleja, eikä keinojäitä ja -lumia. Uidaan kesällä ja hiihdetään ja luistellaan ulkona talvella. Pallopelitkin ulos. Tasapuolista kaikille, yhteiskunta säästää.

Jooseppi se keinolla millä hyvänsä yritti hankkia perheelle elantoa.Nykyajan nuoret eläkkeelle vaikka millä keinoin.

Näppis

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut