Hollolan kunta tarjoaa kesätyösetelin jokaiselle työpaikan saaneelle 9.-luokkalaiselle

Janne Nieminen

Hollolan kunta tarjoaa tänä vuonna jokaiselle 9.-luokkalaiselle kesätyösetelin. Setelin arvo on 250 euroa, ja sen saamisen ehtona on tiedossa oleva kesätyöpaikka.

Kesätyön tulee myös sijoittua aikavälille 1.6.–30.8., oltava kestoltaan vähintään 2 viikkoa ja palkkaukseltaan työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi työajan on oltava vähintään 25 tuntia viikossa.

Kesätyöseteleitä voi hakea 18. kesäkuuta asti sähköisesti kunnan nettisivuilla tai sivuilta löytyvällä paperilomakkeella.

Lisäksi Hollolan kunta jakaa aiempien vuosien tapaan 70 kesätyöseteliä 15–17-vuotiaille nuorille.

Hollolan kunta tarjoaa ensi kesänä kaikkiaan 56 omien yksikköjensä kesätyöpaikkaa. Kesätyöpaikkoja voi hakea Kuntarekry.fi-sivuston kautta 2.–22. maaliskuuta.

Kunnan yksiköiden lisäksi kesätöitä on tarjolla Hollolan 4H-yhdistyksen kautta noin kolmellekymmenelle nuorelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Jo tuhannet yritykset pyytäneet lyhennysvapaata lainoihinsa - "Erityisesti pienten yritysten tilanne on erittäin vaikea"
 2. Iitin kunta aloittaa yt-neuvottelut, esillä lomautukset
 3. Lahtelainen Reijo "Repe" Ruohola ei malttanut jäädä eläkkeelle vaan pisti pystyyn uuden yrityksen – " Pää pysyy terävänä jos jotain touhuaa"
 4. Nastolan skeittiparkin rakentaminen siirtyy ensi vuoteen
 5. Kuinka etäkoulu sujuu teidän perheessänne? Etlari tekee juttua koulunkäynnistä juuri nyt ja pyytää oppilaiden ja vanhempien tarinoita
 6. Korona-ajassa jotain hyvääkin: Yritykset keksivät uusia ansaintatapoja – Ginitislaamo tekee käsidesiä, kukkakauppa myy autokaistalta
 7. Lahden torilla on lähes autiota: tällaista "markkinapäivää" ei ole ennen nähty
 8. Lahtelaiskoulujen etäruokailu kerää vahvasti suosiota – satoja ateriapakkauksia on silti jäänyt jakamatta
 9. Lahden keskustan ilmaiset parkkipaikat tuovat helpotusta ravintoloitsijoille - "Tämä on niin hyvä idea, että tätä kannattaa jatkaa koronan jälkeenkin", sanoo Mamma Marian toimitusjohtaja
 10. Chiméne Bavardin Esalainen: Etäkoululaisten äitinä ei ole aina helppoa, varsinkin jos pitää askarrella
 11. Lahden Mukkulan ostoskeskuksen polttajia ei pystytty tunnistamaan videolta – kahden miehen syytteet kaatuivat käräjillä
 12. Lastensuojeluilmoitusten määrä kääntyi laskuun koulujen sulkemisen jälkeen, mutta se ei ole hyvä uutinen – "Koko Suomi keskittyy muihin asioihin"
 13. 1.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 32 - "Sairaalahoitojaksot vaihdelleet muutamasta päivästä useampaan viikkoon"
 14. Pääkirjoitus: Lahtikin huutaa valtiolta apua selviytyäkseen koronakriisistä
 15. Kananmuna on elämän symboli – kokeile sitä leivonnassa ja pääruuissa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.