Lastu-kirjastojen ulkomaisten digilehtien valikoima laajenee — kirjastokortilla luettavissa tuhansia lehtiä

Lahden pääkirjaston toisen kerroksen monitoimitilassa järjestetään asiakasopastus Pressreader-palvelusta. Ilkka Kuosmanen

Ida Niva

Lastu-kirjastojen e-lehtivalikoima laajenee ja käyttö helpottuu, tiedottaa Lahden kaupunginkirjasto.

Englanninkielisen Pressreader-palvelun aikakaus- ja sanomalehtiä voi jatkossa lukea missä vaan. Laaja Pressreader-palvelu sisältää yli 7300 lehteä 120 eri maasta. Digitaalisia lehtiä voi lukea tietokoneella tai mobiililaitteilla, ja niitä voi myös ladata pysyvästi Pressreader-sovellukseen. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla.

Pressreader-palvelussa on pääosin ulkomaisia lehtiä, mutta mukana on myös muutamia suomenkielisiä julkaisuja. Runsaasta valikoimasta löytyy muun muassa Elle, Empire, Forbes, HS Metro, Hufvudstadsbladet, Rolling Stone ja Washington Post. Palvelusta voi etsiä lehtiä maan, kielen, aihepiirin tai lehtityypin mukaan.

Lahden kaupungin kesätyöhaku alkaa – töitä on tarjolla muun muassa kirjastoissa

Lahden pääkirjaston toisen kerroksen monitoimitilassa järjestetään asiakasopastus Pressreader-palvelusta maanantaina 2. maaliskuuta kello 17. Opastuksessa kuullaan lukuvinkkejä ja tutustutaan palvelun toimintaan. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut