Meidän juttu | Paikalliset yhdistykset esittelivät toimintaansa yhdistystorilla

Lahdessa toteutui helmikuussa aluehallintoviraston Nuorille hyvinvointi – huomio nuoren ja perheen kohtaamiseen, palveluiden välillä tapahtuvaan yhteistyön ja hyte-johtamiseen Päijät-Hämeessä -seminaaritilaisuus.

Tilaisuudessa toteutetussa yhdistystorissa paikalliset yhdistykset esittelivät toimintaansa alueen ammattilaisille.

Yhdistyksillä on kiinteä rooli maakunnan lapsiperheiden ja nuorison hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyössä. Yhdistystoiminnan monipuolisuutta tilaisuudessa esitteli kuusi paikallista yhdistystä. Mukana tilaisuudessa olivat Harjulan setlementti ry, Lahden ensi- ja turvakoti ry, Lahden Seta ry, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys ry, Mononside ry ja Villähteen Nuorisoseura ry.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on luonnollinen osa yhdistysten perustehtävää. Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturva ry:n Yhteinen Päijät-Häme -hanke turvaa yhdistysten toimintaedellytyksiä ja koordinoi monitoimijaista yhdistysyhteistyötä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut