Heinolan S-marketin laaja remontti valmistui

S-market Heinola tarjosi remonttiavajaisten yhteydessä asiakkaille kahvia ja täytekakkua. Antti Kauppinen
Millamari Uotila

Millamari Uotila

Heinolan S-marketin remontti on ohi. Laajassa remontissa uudistettiin talotekniikkaa ja myymälän kaikki kylmälaitteet vaihdettiin uusiin. Palveluvalikoima kasvoi muun muassa kahvipisteellä ja sen yhteydessä olevalla oleskelutilalla sekä mehustamolla. Lisäksi palvelutori uudistettiin ruokatoriksi, tiedotteessa kerrotaan.

Uusien pikakassojen ja diginäyttöjen toivotaan helpottavan asiointia.

Marketpäällikkö Tero Vehkon mukaan Heinolan S-market on profiloitunut eräänlaiseksi kylän kohtaamispaikaksi. Tätä kuvaa on haluttu vahvistaa edelleen.

– Laitoimme myymälän puolelle muutaman penkin, jos asiakas haluaa istahtaa alas kauppareissunsa aikana ja vaihtaa vaikka kuulumiset tuttavansa kanssa, Vehko kuvaa tiedotteessa.

Myöhemmin keväällä Heinolan S-marketin yhteyteen asennetaan neljä sähköauton latauspaikkaa.

Uudistunut Heinolan S-market viettää remonttiavajaisia 20.–22. helmikuuta. Torstaina asiakkaille on tarjolla kakkukahvit.

Myös S-market Heinoska uudistuu kevään aikana. Myymäläremontti on jo käynnistynyt, ja tavoitteena on viettää uudistetun S-marketin avajaisia huhtikuun lopussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Jo tuhannet yritykset pyytäneet lyhennysvapaata lainoihinsa - "Erityisesti pienten yritysten tilanne on erittäin vaikea"
 2. Iitin kunta aloittaa yt-neuvottelut, esillä lomautukset
 3. Lahtelainen Reijo "Repe" Ruohola ei malttanut jäädä eläkkeelle vaan pisti pystyyn uuden yrityksen – " Pää pysyy terävänä jos jotain touhuaa"
 4. Nastolan skeittiparkin rakentaminen siirtyy ensi vuoteen
 5. Kuinka etäkoulu sujuu teidän perheessänne? Etlari tekee juttua koulunkäynnistä juuri nyt ja pyytää oppilaiden ja vanhempien tarinoita
 6. Korona-ajassa jotain hyvääkin: Yritykset keksivät uusia ansaintatapoja – Ginitislaamo tekee käsidesiä, kukkakauppa myy autokaistalta
 7. Lahden torilla on lähes autiota: tällaista "markkinapäivää" ei ole ennen nähty
 8. Lahtelaiskoulujen etäruokailu kerää vahvasti suosiota – satoja ateriapakkauksia on silti jäänyt jakamatta
 9. Lahden keskustan ilmaiset parkkipaikat tuovat helpotusta ravintoloitsijoille - "Tämä on niin hyvä idea, että tätä kannattaa jatkaa koronan jälkeenkin", sanoo Mamma Marian toimitusjohtaja
 10. Chiméne Bavardin Esalainen: Etäkoululaisten äitinä ei ole aina helppoa, varsinkin jos pitää askarrella
 11. Lahden Mukkulan ostoskeskuksen polttajia ei pystytty tunnistamaan videolta – kahden miehen syytteet kaatuivat käräjillä
 12. Lastensuojeluilmoitusten määrä kääntyi laskuun koulujen sulkemisen jälkeen, mutta se ei ole hyvä uutinen – "Koko Suomi keskittyy muihin asioihin"
 13. 1.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 32 - "Sairaalahoitojaksot vaihdelleet muutamasta päivästä useampaan viikkoon"
 14. Pääkirjoitus: Lahtikin huutaa valtiolta apua selviytyäkseen koronakriisistä
 15. Kananmuna on elämän symboli – kokeile sitä leivonnassa ja pääruuissa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.