Meidän juttu: Yhdistysten aamukahvit LAB-ammattikorkeakoulussa

Ville Majala

Perjantaina 31.1.2020 järjestettyjen aamukahvien aiheena oli yhdistysten ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteistyö maakunnassa. LAB-ammattikorkeakoulun toiminnasta ja käynnissä olevista hankkeista yhdistyksille kertoivat yksikön johtaja Tuula Kilpinen ja TKI-päällikkö Jukka-Pekka Somera. Yhdistysten aamukahveja koordinoi Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturva ry:n hallinnoima Yhteinen Päijät-Häme -hanke.

Keskusteluissa nousivat esille muun muassa hankkeiden ideoiminen yhteistyössä, projektiopinnot, opinnäytetyöt yhdistyksien kehittämiseen liittyen sekä opiskelijoiden käytännön harjoittelut yhdistyksissä.

– Yhteiset tilaisuudet ovat tärkeitä, jotta eri toimijoiden väliseen yhteistyöhön löydetään oikeat yhteyshenkilöt. Oppilaitosyhteistyössä on tärkeää yhdistää voimat alueen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi, sanoo aluekoordinaattori Ville Majala.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 2. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika, korjauksen kestosta ei tietoa: "Risteilyjä saatetaan joutua perumaan"
 3. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"
 4. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 5. Kimalaisten katukuolemille Lahdessa löytyi uusi selitys – "Lehmus on huijari"
 6. Suora lähetys: Lahden Reipas matkaa Kultsu FC:n vieraaksi - katso ottelu tästä
 7. Oikeustiedettä opiskeleva Henna Marttila saa kuittauksia oudosta tiirikointiharrastuksestaan: ”Minulle on joskus siteerattu rikoslain murtovälineitä koskevaa pykälää”
 8. Omenoiden ruskean muumiotaudin ehkäiseminen vaatii nöyrää selkää ja kovaa kuorta: edessä on hautaamista ja puiden ravistelua
 9. Näppis: Miten hallitus tukee korona-aikana työmarkkinatukea saavia?
 10. Teerenpeli ja Ruskovilla vastasivat koronatuotteiden nopeaan kysyntäpiikkiin keväällä – käsidesiä yhä varastossa, maskeja edelleen 300 päivässä
 11. Ykköstähti on poissa, mutta miesten estekisasta tulee lahtelaisittain Kalevan kisojen herkkupala – "Kullasta lähden taistelemaan"
 12. Jos lapsi toivoo, Anna-Charlotta Rask,36, muuttaa kodin vaikka tietyömaaksi – hyvillä synttäreillä toteutuu kolme asiaa
 13. Pystyykö sarjajumbo horjuttamaan Reipasta? Katso ottelu suorana ESS.fi:ssä
 14. Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla
 15. Viiden mitalin saalis tyydyttäisi Ahkeraa Kalevan kisoista – "Erityisesti lämmittää nuorten ensikertalaisten osanotto"

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.