Karjalan radan teknistä vikaa korjattiin vuorokausi – liikenne normaaliksi maanantai-iltana

Rataliikennekeskus kertoo, että liikenteenohjausjärjestelmän vikaa ei ole saatu korjattua. LEHTIKUVA / Patricia Gabriel-Robez

STT

Karjalan radan junaliikennettä sunnuntai-iltapäivästä asti häirinnyt tekninen vika saatiin korjattua maanantaina iltapäivällä. Rataosuuden junaliikenteen odotettiin palaavan normaaliksi maanantai-illan kuluessa.

Vuorokauden ajan kestäneet ongelmat johtuivat Luumäen ja Lappeenrannan välillä ilmenneestä liikenteenohjausjärjestelmän viasta. Vielä maanantaina osa matkustajajunista korvattiin busseilla Kouvolan ja Joutsenon välillä sekä Imatran ja Kouvolan välillä.

Sunnuntaina Karjalan radan matkustajajunia myöhästeli, junavuoroja peruutettiin ja osa niistä korvattiin linja-autokuljetuksin.

Vika ei vaikuttanut Suomen ja Venäjän väliseen junaliikenteeseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Ihmismassa täytti Lahden markkinat, turvavälit unohtuivat vilskeessä
 2. Kysymys ja vastaus: Kysyimme neljältä hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä vastustaneelta Lahden kaupungingallituksen jäseneltä, miksi he vastustivat hanketta – näin he vastasivat
 3. United Brotherhoodin johtajaksi epäillyn miehen mukaan jäsenten huumeidenkäytön valvominen virtsatesteillä oli veljeyttä: "Pidetään toisista huolta, kun joillain lähtee vähän laukalle"
 4. Tukkirekka paloi hinauskuntoon Messiläntiellä Lahdessa
 5. Asettuuko Juha Rehula ehdolle keskustan varapuheenjohtajaksi? "Kiinnostusta on ollut, mutta ihan muut asiat ratkaisevat ehdokkuuden"
 6. Radiomäellä järjestetään yhteislaulutilaisuus – luvassa Leevi and the Leavingsin hittejä
 7. Yle: Seitsemän pelaajaa ulkona Pelicansin harjoituksista lomautusten vuoksi
 8. Suuri helpotus: Pippon kartingradalla ajetaan jatkossakin, mutta Lahden kaupunki vaatii Lahden FK-kerholta isoja investointeja
 9. Lukijalta: Kouluilta vaaditut miljoonasäästöt ovat mahdottomuus
 10. Vesa Mäkäläinen näki mainoksen Orimattilan Hennasta moottoritietä ajellessaan, ja alueen katsastuksen jälkeen unelma omakotitalosta alkoi muuttua todeksi: "Viikonloppuna olisi tarkoitus jäädä yöksi ensimmäistä kertaa"
 11. Kahden auton peräänajo Nelostiellä Lahdessa – liikenne sujuu taas normaalisti
 12. THL: Suomessa on todettu vuorokaudessa 29 uutta koronavirustartuntaa
 13. Lahdessa päästään jälleen maistelemaan käsityöläisoluita, Suuret Oluet – Pienet Panimot tuo viikonloppuna satamaan 13 panimoa
 14. Hilkka Kemppi pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi
 15. Hevonen putosi ojaan Jokimaalla – pelastusoperaatio kesti tunnin

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.