Ajoneuvoyhdistelmä ja henkilöauto kolaroivat Lahdessa, neljä sairaalaan

Sohvi Auvinen

Hämeen poliisi epäilee vuonna 1997 syntynyttä miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vammantuottamuksesta Lahdessa.

Poliisi sai hätäkeskukselta keskiviikkona noin puoli neljältä aamuyöllä ilmoituksen henkilöauton ja raskaan ajoneuvoyhdistelmän välisestä kolarista Lahdessa. Tarkempi kolaripaikka oli Kouvolantien ja Villähteentien valo-ohjattu risteys.

Poliisin alustavan selvityksen mukaan Kouvolantietä idän suunnasta tullut ajoneuvoyhdistelmä, jota epäilty oli kuljettanut, oli törmännyt Villähteentieltä risteyksen yli suoraan Kukkastielle menossa olleen henkilöauton kylkeen risteysalueella.

Henkilöauton kyydissä olleet neljä henkilöä kuljetettiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Heidän saamistaan vammoista ei ole tarkempaa tietoa.

Hämeen poliisilla ei ollut keskiviikkona aamupäivällä tietoa osallisten tilannenopeuksista, mutta alueella oli poliisin mukaan 50:n rajoitus. Selvityksen alla on vielä myös se, minkä väriset liikennevalot mihinkin suuntaan onnettomuushetkellä paloivat.

Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta onnettomuuteen. Epäillyllä yhdistelmäajoneuvon kuljettajalla ei ollut onnettomuushetkellä voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisin mukaan hän oli menettänyt ajo-oikeutensa "joku aika sitten".

Päivitetty kauttaaltaan tilannekeskuksen kommenteilla 11.12. klo 10.04.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Ihmismassa täytti Lahden markkinat, turvavälit unohtuivat vilskeessä
 2. Kysymys ja vastaus: Kysyimme neljältä hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä vastustaneelta Lahden kaupungingallituksen jäseneltä, miksi he vastustivat hanketta – näin he vastasivat
 3. Tukkirekka paloi hinauskuntoon Messiläntiellä Lahdessa
 4. United Brotherhoodin johtajaksi epäillyn miehen mukaan jäsenten huumeidenkäytön valvominen virtsatesteillä oli veljeyttä: "Pidetään toisista huolta, kun joillain lähtee vähän laukalle"
 5. Asettuuko Juha Rehula ehdolle keskustan varapuheenjohtajaksi? "Kiinnostusta on ollut, mutta ihan muut asiat ratkaisevat ehdokkuuden"
 6. Sarjakuva-arvio: Naiset - 150 vuotta vapauden, sisaruuden ja tasa-arvon puolesta on ollut myyntimenestys – kirja kertaa tasa-arvon historiaa sarjakuvin
 7. Radiomäellä järjestetään yhteislaulutilaisuus – luvassa Leevi and the Leavingsin hittejä
 8. Yle: Seitsemän pelaajaa ulkona Pelicansin harjoituksista lomautusten vuoksi
 9. Suuri helpotus: Pippon kartingradalla ajetaan jatkossakin, mutta Lahden kaupunki vaatii Lahden FK-kerholta isoja investointeja
 10. Lukijalta: Kouluilta vaaditut miljoonasäästöt ovat mahdottomuus
 11. Vesa Mäkäläinen näki mainoksen Orimattilan Hennasta moottoritietä ajellessaan, ja alueen katsastuksen jälkeen unelma omakotitalosta alkoi muuttua todeksi: "Viikonloppuna olisi tarkoitus jäädä yöksi ensimmäistä kertaa"
 12. Kahden auton peräänajo Nelostiellä Lahdessa – liikenne sujuu taas normaalisti
 13. THL: Suomessa on todettu vuorokaudessa 29 uutta koronavirustartuntaa
 14. Lahdessa päästään jälleen maistelemaan käsityöläisoluita, Suuret Oluet – Pienet Panimot tuo viikonloppuna satamaan 13 panimoa
 15. Hilkka Kemppi pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.