Ajoneuvoyhdistelmä ja henkilöauto kolaroivat Lahdessa, neljä sairaalaan

Sohvi Auvinen

Hämeen poliisi epäilee vuonna 1997 syntynyttä miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vammantuottamuksesta Lahdessa.

Poliisi sai hätäkeskukselta keskiviikkona noin puoli neljältä aamuyöllä ilmoituksen henkilöauton ja raskaan ajoneuvoyhdistelmän välisestä kolarista Lahdessa. Tarkempi kolaripaikka oli Kouvolantien ja Villähteentien valo-ohjattu risteys.

Poliisin alustavan selvityksen mukaan Kouvolantietä idän suunnasta tullut ajoneuvoyhdistelmä, jota epäilty oli kuljettanut, oli törmännyt Villähteentieltä risteyksen yli suoraan Kukkastielle menossa olleen henkilöauton kylkeen risteysalueella.

Henkilöauton kyydissä olleet neljä henkilöä kuljetettiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Heidän saamistaan vammoista ei ole tarkempaa tietoa.

Hämeen poliisilla ei ollut keskiviikkona aamupäivällä tietoa osallisten tilannenopeuksista, mutta alueella oli poliisin mukaan 50:n rajoitus. Selvityksen alla on vielä myös se, minkä väriset liikennevalot mihinkin suuntaan onnettomuushetkellä paloivat.

Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta onnettomuuteen. Epäillyllä yhdistelmäajoneuvon kuljettajalla ei ollut onnettomuushetkellä voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisin mukaan hän oli menettänyt ajo-oikeutensa "joku aika sitten".

Päivitetty kauttaaltaan tilannekeskuksen kommenteilla 11.12. klo 10.04.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.