Meidän juttu: Vapaaehtoistoiminnan verkosto järjesti Kiitoskonsertin vapaaehtoisille

Kirsi Hyväri

5. joulukuuta vietettiin kansainvälistä vapaaehtoisten päivää. Sitä juhlittiin myös Lahdessa, sillä Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkoston lahtelaiset toimijat järjestivät Kiitoskonsertin Pikkuteatterilla. Konserttia oli suunnittelemassa usean eri yhdistyksen toimijat.

Lahden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sirkku Hilden avasi tilaisuuden. Konsertissa esiintyivät ukuleleorkesteri Lahen Uket sekä StrongBows.

Konserttiin osallistui noin 15 yhdistyksen, järjestön ja kaupungin vapaaehtoisia. Konserttivieraita oli yhteensä yli 100. Toimijat halusivat näin yhteisesti kiittää vapaaehtoisiaan näiden tekemästä arvokkaasta työstä.

Ennen konserttia tarjolla oli kuohuvaa ja cocktail-paloja. Konsertin järjesti Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto, ja siihen saatiin myös kaupungilta tukea.

Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto kokoaa yhteen alueen vapaaehtoistoimijoita; yhdistyksiä, säätiöitä, seurakuntia ja kaupunkien ja kuntien yksiköitä. Verkosto suunnittelee ja järjestää yhdessä tapahtumia, koulutuksia ja virkistystä niin vapaaehtoisille, toiminnasta kiinnostuneille kuin vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreillekin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 2. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika, korjauksen kestosta ei tietoa: "Risteilyjä saatetaan joutua perumaan"
 3. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"
 4. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 5. Kimalaisten katukuolemille Lahdessa löytyi uusi selitys – "Lehmus on huijari"
 6. Suora lähetys: Lahden Reipas matkaa Kultsu FC:n vieraaksi - katso ottelu tästä
 7. Oikeustiedettä opiskeleva Henna Marttila saa kuittauksia oudosta tiirikointiharrastuksestaan: ”Minulle on joskus siteerattu rikoslain murtovälineitä koskevaa pykälää”
 8. Omenoiden ruskean muumiotaudin ehkäiseminen vaatii nöyrää selkää ja kovaa kuorta: edessä on hautaamista ja puiden ravistelua
 9. Näppis: Miten hallitus tukee korona-aikana työmarkkinatukea saavia?
 10. Teerenpeli ja Ruskovilla vastasivat koronatuotteiden nopeaan kysyntäpiikkiin keväällä – käsidesiä yhä varastossa, maskeja edelleen 300 päivässä
 11. Ykköstähti on poissa, mutta miesten estekisasta tulee lahtelaisittain Kalevan kisojen herkkupala – "Kullasta lähden taistelemaan"
 12. Jos lapsi toivoo, Anna-Charlotta Rask,36, muuttaa kodin vaikka tietyömaaksi – hyvillä synttäreillä toteutuu kolme asiaa
 13. Pystyykö sarjajumbo horjuttamaan Reipasta? Katso ottelu suorana ESS.fi:ssä
 14. Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla
 15. Viiden mitalin saalis tyydyttäisi Ahkeraa Kalevan kisoista – "Erityisesti lämmittää nuorten ensikertalaisten osanotto"

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.