Meidän juttu: Vapaaehtoistoiminnan verkosto järjesti Kiitoskonsertin vapaaehtoisille

Kirsi Hyväri

5. joulukuuta vietettiin kansainvälistä vapaaehtoisten päivää. Sitä juhlittiin myös Lahdessa, sillä Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkoston lahtelaiset toimijat järjestivät Kiitoskonsertin Pikkuteatterilla. Konserttia oli suunnittelemassa usean eri yhdistyksen toimijat.

Lahden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sirkku Hilden avasi tilaisuuden. Konsertissa esiintyivät ukuleleorkesteri Lahen Uket sekä StrongBows.

Konserttiin osallistui noin 15 yhdistyksen, järjestön ja kaupungin vapaaehtoisia. Konserttivieraita oli yhteensä yli 100. Toimijat halusivat näin yhteisesti kiittää vapaaehtoisiaan näiden tekemästä arvokkaasta työstä.

Ennen konserttia tarjolla oli kuohuvaa ja cocktail-paloja. Konsertin järjesti Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto, ja siihen saatiin myös kaupungilta tukea.

Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto kokoaa yhteen alueen vapaaehtoistoimijoita; yhdistyksiä, säätiöitä, seurakuntia ja kaupunkien ja kuntien yksiköitä. Verkosto suunnittelee ja järjestää yhdessä tapahtumia, koulutuksia ja virkistystä niin vapaaehtoisille, toiminnasta kiinnostuneille kuin vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreillekin.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut