Vasemmistopoliitikko vaimoineen pahoinpideltiin - "Teolla oli poliittiset motiivit"

Heinolalainen vasemmistopoliitikko Jarmo Laitinen ja hänen vaimonsa Minna joutuivat pahoinpitelyn kohteiksi viime viikon perjantaina Heinolan keskustassa. Facebookissa tapauksesta kertoneen Laitisen mukaan teolla oli poliittiset motiivit.

Pahoinpitelyä edelsi ravintolassa tapahtunut uhkaava, poliisin keskeyttämä välikohtaus, jossa oli mukana neljä Laitisen mukaan "perussuomalaisiksi" esittäytynyttä henkilöä. Kaksi heistä hyökkäsi Laitisen ja hänen vaimonsa kimppuun kadulla näiden poistuttua ravintolasta.

Laitinen kertoo yrittäneensä puolustaa vaimoaan lyönneiltä ja potkuilta, mutta kesti hetken ennen kuin molemmat onnistuivat pääsemään irti tilanteesta. Sen jälkeen lähellä ollut poliisi tuli jälleen väliin, mutta vaimo ehti saada haavan päähänsä ja tarvitsi ambulanssia.

Rikoskomisario Jukka Jaatinen Heinolan poliiisiasemalta vahvistaa, että poliisi tutkii viime perjantain vastaisena yönä kello 1.30:n ja 2.30:n välillä Kauppakadulla tapahtunutta naishenkilön pahoinpitelyä, josta uhrin mies on tehnyt rikosilmoituksen. Osallisista on kuultu vasta asianomistajaa.

Jaatisen mukaan tutkittavaan kokonaisuuteen liittyvät myös katuvälikohtausta edeltäneet tapahtumat ravintolassa. Mahdollisiin poliittisiin motiiveihin Jaatinen ei ota kantaa, sillä tutkinta on vasta alussa.

Vasemmistoliiton Heinolan kunnallisjärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu Laitinen kertoo tuoneensa tapauksen julki periaatesyistä:

– Ketään ei pitäisi hakata kadulla, ei poliittisten mielipiteiden eikä minkään takia.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut