Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Irwinille hulppea muistomerkki  Hämeenlinnaan –  Kauppakeskus Goodman

NCC:n Hämeenlinnaan kehittämä ja rakentama kauppakeskus saa nimensä Irwin Goodmanin mukaan. Kauppakeskus Goodmanin avajaisia vietetään lokakuussa 2014.

Hämeenlinnaan, osittain moottoritien päälle nousevan Hämeenlinnakeskuksen rakentamisessa on edetty harjannostajaisiin. Kauppakeskuksessa on vuokrattavaa liiketilaa yli 26 000 neliömetriä ja sen vuokrausaste on noin 85 prosenttia.

- Uusi kauppakeskus tarjoaa kaupunkilaisille uudenlaisen tavan käydä ostoksilla ja viihtyä. Liiketilojen vuokraus on edennyt suunnitellusti ja lähes kaikista vapaina olevista tiloista on neuvottelut käynnissä, yksikön johtaja Jukka Manninen NCC Property Developmentista kertoo.

Kauppakeskuksen omistaa kunta-alan eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta vastaava Keva. Kauppakeskuksen nimeksi tulee Kauppakeskus Goodman. Nimi ja siihen liittyvä tarina syntyivät omistajan ideasta.

- Antti Hammarberg, taiteilijanimeltään Irwin Goodman, lienee tunnetuin 1900-luvulla syntynyt hämeenlinnalainen. Goodmanin kansanomaista musiikkituotantoa arvostaen halusimme nimetä kauppakeskuksen hänen mukaansa, kertoo rakennuspäällikkö Matti Heino Kevasta.

Kauppakeskus Goodmanin avajaisia vietetään lokakuussa 2014.

Kauppakeskus Goodmaniin tulee noin 70 kaupan toimijaa ja palveluntarjoajaa, josta noin neljäsosa on uusia Hämeenlinnassa.

Seuraavat toimijat ovat vahvistaneet tulonsa: Anttila, Apteekki, Arnold’s, Bik Bok, BR-Lelut, Cafe Il Mondo, Carlings, Change, Click Shoes, Clips, Coffee House, Cubus, Dressman, Elisa Shopit, Expressions, Glitter, Hemtex, Hesburger, Hyvät Kaupat Lkv, H&M, Jack&Jones, KappAhl, Kimene Kebab, Kookenkä, Kultajousi, Kultakeskus, Lindex, Mario, Name It, Only, Pohjantähti, Picnic, Punnitse ja Säästä, Rax Buffet, RAY, Seppälä, Sokos, SOL pesula, Sonera, S-Market, Tiimari, Timanttiset, Topkapi, Vero Moda ja Vila.