Valtuuston naiset: osta lahjat Lahesta, kaikki hyötyvät

Lahden kaupunginvaltuuston naiset haastavat lahtelaiset ostamaan joululahjansa kotikaupungista. Idea Osta lahjat Lahesta -tempaukseen syntyi talousarvioseminaarin lounaspöydässä.

- Keskustelimme kaupungin taloustilanteesta ja siitä, miten jokainen meistä voi päivittäisillä ostopäätöksillä tukea paikallisia yrittäjiä ja yrityksiä. Saimme idean, että haluamme yhdessä haastaa kaikki kaupunkilaiset ostamaan joululahjansa Lahdesta, kertovat idean äidit Jenna Koskelo (kesk.) ja Helena Salakka (kok.).

- Kun ostaa joululahjat Lahdesta, se tukee paikallista elinkeinoelämää ja työllisyyttä. Jokainen meistä voi olla osaltaan vaikuttamassa tähän.

- Jos kaupunkimme työttömyysluku laskee yhdellä prosenttiyksiköllä, tietää se viittä miljoonaa euroa lisää rahaa kaupungin kassaan. Ne rahat voidaan käyttää kaupunkilaisten palveluihin, naiset sanovat.

Tapahtumalle on luotu sivut myös Facebookiin.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut