Onnibus alkaa taas myydä lippuja Lahdesta Turkuun - tällaisia hintoja välille on eri yhtiöillä

Timo-Pekka Heima

Linja-autoyhtiö Onnibus.com ryhtyy myymään jälleen lippuja Lahden ja Turun väliselle reitille. Yhtiö tiedotti torstaina, että se alkaa myydä lippuja yhteyksille, joissa linja-auton vaihto on Helsingissä Kampin bussiasemalla. Muita uusia yhteyksiä ovat esimerkiksi Turku-Helsinki-Kotka ja Pori-Helsinki-Lappeenranta. Niille voi ostaa lippuja maanantaista alkaen.

Toimitusjohtaja Lauri Helke kehuu Helsingin vaihtopaikan edustavan kaiken kaikkiaan laadukasta palvelukokonaisuutta.

- Vaihto tapahtuu kokonaan säänsuojassa. Asiakas voi myös hyödyntää Kampin monipuolista liike- sekä kahvila-, ravintolatarjontaa, Helke toteaa.

Junalla matka-aika Lahdesta Turkuun on useilla vuoroilla 2 tuntia 38 minuuttia ja suoraan kulkevilla busseilla noin 3 tuntia 30 minuuttia. Onnibusin matka-ajat vaihtelevat 3 tunnista 50 minuutista viiteen tuntiin.

Esimerkiksi torstaille 12. tammikuuta liput Lahdesta Turkuun maksavat Onnibusilla halvimmillaan illan lähdöillä 8 ja 9 euroa.

Koiviston Autolla pääsee edullisimmillaan aamulla ja illalla 8,50 eurolla. Suurin osa bussilipuista välille maksaa 10-12 euroa.

VR:llä halvin yhteys välille maksaa 16,60 euroa, suurimman osan hinnoista ollessa 35 tai 40 euroa.

Onnibus ajoi elokuun 2015 alkuun asti suoria vuoroja reitillä Lahti-Hämeenlinna-Turku. Tältä väliltä yhtiö vetäytyi, kun matkustajia ei varsinkaan Hämeenlinnan ja Lahden välillä ollut riittävästi. Välillä liikennöivät edelleen Koiviston Auto ja Expressbusiin kuuluva Pekolan Liikenne.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.