Alina Voronkova Pertunmaalta on uusi Miss MP17 - hänen unelmiensa moottoripyörä olisi tulisen punainen Ducati Panigale

Alina Voronkova Pertunmaalta oli voittoisa Miss MP17 -kisassa. Vesa Koivunen

Nina Räty

Pertunmaalainen Alina Voronkova sai Miss MP17 -tittelin lauantaina MP-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Voronkova oli myös näytteilleasettajien suosikkityttö. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Julia Pulkkinen Porvoosta ja toiseksi perintöprinsessaksi Eevi Savo Helsingistä.

MP-messujen yhteydessä on jo neljä vuotta järjestetty kilpailut, joissa valitaan moottoripyörähenkinen kaunotar. Joka vuosi kilpailu on ollut hyvätasoinen, mutta tänä vuonna taistelu kirkkaimmasta pokaalista oli tiukempi kuin koskaan, kertoo järjestäjä. Valintakriteereinä oli ulkoisten ominaisuuksien lisäksi luonne ja asenne.

Voronkova kertoo, että aktiivisen kuntosaliharjoittelun vastapainoksi hän harrastaa omien kulinarististen taitojen avartamista. Hän nauttii myös luonnossa liikkumisesta ja on kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja kulttuurieroista.

Voronkova opiskelee Itä-Suomen yliopistossa Venäjän kulttuuria ja mediatutkimusta. Hän kirjoittaa blogia FitNet.fi-sivustolla.

Unelmiensa moottoripyöräksi hän valitsisi "katseita keräävän ja nopeasti kiihtyvän Ducati Superbike Panigale R:n, tulisen punaisessa värissä".

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.