Jannika B julkaisee tuplasinglen rohkeudesta ja yksinäisyydestä - "itsensä yksinäiseksi tuntevia on saman verran kuin Vantaalla asukkaita"

Jannika B julkaisee 3. maaliskuuta tuplasinglen, joka kertoo yksinäisyydestä ja rohkeudesta. Mirja Hussain

Millamari Uotila

Hollolalainen artisti Jannika B julkaisee perjantaina 3. maaliskuuta kaksi uutta singleä, ja Singlet ovat kaksiosainen tarina, joka antaa äänen yksinäisyydelle ja samalla rohkeudelle.

- Uskon, että jokaisella on oma pimeytensä. Joku sellainen asia, joka joskus tuntuu hautaavan kaiken alleen ja josta ei näe ulospääsyä. -biisin ydin tiivistyy siihen ajatukseen, että ihmisen ei pitäisi koskaan joutua esittämään niin vahvaa, ettei voisi pyytää toiselta apua, Jannika B kuvaa tiedotteessa.

- Luin jokin aika sitten uutisen, jonka mukaan Suomessa on saman verran itsensä yksinäiseksi tuntevia kuin Vantaalla on asukkaita. Siinä on todella monta tarinaa, todella monta hahmoa yksinäisyydelle. Pahimmillaan yksinäisyys on näkymätöntä. Se voi asua naapurissa tai täydellisen näyteikkunan takana. Joskus ihminen on yksinäisin toisten ihmisten ympäröimänä ja vaikka eläisi täyteen turboahdettua elämää. Kun on kiire suorittaa elämää, ei sitä ehdi tai edes ymmärrä elää. Onneksi joka aamu on uusi mahdollisuus olla rohkea ja tarttua hetkeen.

Jannika B tuli tutuksi vuonna 2013 julkaistulla -debyyttialbumillaan, jolta julkaistiin singlet , ja

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut