Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Paimelan Ranch osti Körrin - nimeksi Route 24 ja bensanjakelijaksi Gulf

Paimelan Ranch on ostanut Nesteen Körrintuvan huoltoaseman Asikkalan Vesivehmaalta.

Kaupan myötä Körrin vanha nimi jää historiaan, ja huoltoseman nimi muuttuu Route 24:ksi. Nimensä uusi huoltoasema saa ohitse kulkevan 24-tien mukaan.

Myös huoltoaseman polttoaineen jakelija vaihtuu. Uusi omistaja on solminut polttoaineen jakelusopimuksen Gulfin kanssa.

Hollolalaisen Paimela Ranchin toimitusjohtaja Reijo Valkama kertoo, että Körrin ostaminen oli mielessä jo jokunen vuosi sitten, kun se oli myynnissä edellisen kerran.

- Silloin kauppaan kuului muutakin kuin huoltoasema, mutta nyt tarjolla oli sopiva pala.

Uuden omistajan haltuun siirtyivät nyt kaupassa tontti, kiinteistö, koneet ja laitteet.

Uudet omistajat aikovat tehdä huoltoasemasta paikan, jossa huolletaan sekä ajoneuvo että sen kuljettaja ja matkustajat. Asemalla myydään polttoaineita ja varaosia, siellä toimii autopesula ja autokorjaamo sekä ravintola, kahvio, pub, leipomo-konditoria ja myymälä.

- Pelkän bensanjakelun varaan toimintaa ei voi rakentaa, sillä ei pärjää, Valkama kertoo.

Ravintolapuolen uudet omistajat aikovat uudistaa Texas-tyyliseksi. Se tarkoittaa barbeque-henkistä menuuta. Pubissa he aikovat järjestää livemusiikki-iltoja.

Leipomo-konditoria on nykyisellä paikalla uutta toimintaa. Paimela Ranchin omistajilla on kuitenkin ennestään 25 vuoden kokemus leipomoalasta.

- Körri on ollut vanha, perinteinen huoltoasema, joka on jäänyt vähän syrjään. Tarkoitus on pistää uudistusten avulla hommaan suhinaa, joka erottaa meidät joukosta, Valkama sanoo.

Körrintuvan henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Paimelan Ranchin palvelukseen, mutta asemalle tullaan palkkaamaan myös lisää henkilökuntaa.

Gulf-asemia on Valkaman mukaan Suomessa noin 20. Hän sanoo, että ketju yrittää laajentua Suomessa kovasti kilpaillulla alalla.

Paimelan Ranch Oy toimii monella alalla. Sillä on jo ennestään autoliike, nettikauppa, tilaus- ja kokousravintola sekä Ravintola Pancho Villa Lahdessa.

Route 24 aloittaa 15. toukokuuta. Huoltamon uudistustyöt jatkuvat kesän ajan.

Neste Vesivehmaa Körri lopettaa toimintansa 12. toukokuuta.