Loistava treffipaikka ja toimivat näyttelytilat - Caravan-messuille jatkoa Lahdessa

Järjestäjät lupaavat, että lapsiperheet huomioidaan entistä vahvemmin tulevilla Caravan-messuilla. Sami Lettojärvi

Kari Anttinen

Caravan-messut järjestetään Lahdessa ainakin vuoteen 2020 saakka. Matkailuajoneuvotuojat ry ja tapahtumayhtiö Koko Lahti /Lahden Messut ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tapahtuman järjestämisestä Messukeskuksessa myös seuraavan kolmevuotiskauden ajan.

Tulevan syyskuun tapahtuma on edellisen sopimuskauden viimeinen.

Caravan-messuja on järjestetty Lahdessa jo 16 vuoden ajan. Messukeskus on saanut erityiskiitosta sijainnistaan. Lahti on logistisesti erinomainen paikka valtakunnallisen tapahtuman järjestämiseen.

Messuvieraita Caravan-messuille saapuu paitsi ympäri Suomea, myös naapurimaista. Monet tulevat Lahteen omilla matkailuajoneuvoillaan.

Matkailuajoneuvotuojien puheenjohtaja Bo Karlsson korostaa Messukeskuksen ympäristön tarjoamaa mahdollisuutta alan harrastajien kokoontumisiin. Tilaa on, ja sillä on suuri vaikutus Caravan-messujen järjestämispaikan valinnassa.

- SF-Caravan Lahden seudun järjestämät caravan-treffit kasvavat vuosi vuodelta ja ovat merkittävä osa viikonlopun tapahtumaa, painottaa Karlsson.

Caravan-messut järjestetään seuraavan kerran 15.-17. syyskuuta. Yksi tulevista messuteemoista on matkailuajoneuvo perhettä yhdistävänä tekijänä, niin arjessa kuin lomallakin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tuoksuttomuus ja hyvä imeytyvyys ovat arvostettuja ominaisuuksia käsideseissä, joita koronakevät toi markkinoille jopa 200 uutta – tässä jutussa testissä kuusi erilaista käsihuuhdetta
 2. "Extreme-lajit ovat aina olleet minun mieleeni" – lahtelaislähtöinen Tommi Sjelvgren on pelannut 12 vuotta ammatikseen jääkiekon alalajeja
 3. Putka-asiakkaan vastarinnan murtaneille poliisille ja kahdelle vartijalle syyte törkeästä pahoinpitelystä
 4. Murtautuja vei lahtelaisen Hot Club Dance Companyn harjoitustiloista asuja ja peruukkeja – "Todennäköisesti joku yrittää myydä tavaroita netissä"
 5. Kuka on vuoden positiivisin lahtelainen? Nyt on aika ehdottaa
 6. Finnair lisää vain yksittäisiä lentoja matkustusrajoituksista vapautettuihin maihin
 7. Lintumaalaukset ihastuttavat kävijöitä navettagalleriassa Asikkalassa
 8. Matti Koskela oli ahkera ja monessa mukana ollut taiteilija, joka ehti opettaa lasketteluakin – Lahdessa hänet muistetaan muun muassa näistä julkisista teoksista
 9. Lahden ja Heinolan arvokisoihin ilmoittautunut yli 350 pyöräsuunnistajaa – kaukaisimmat osallistujat Japanista, Australiasta ja Uudesta-Seelannista
 10. Kuljettaja väisti ajoradalle juossutta eläintä Launeella – auto suistui tieltä
 11. Lahtelaisfirma antoi työntekijälle potkut ennen ensimmäistäkään työvuoroa – lasku lähes kahden vuoden palkkaa vastaava summa
 12. Kysymys ja vastaus: Lahden kaupungille yli 100 000 euron lasku vuodessa erilaisten vahingontekojen korjaamisesta – miten vahingontekoja saataisiin vähennettyä, apulaispoliisipäällikkö Tero Seppänen?
 13. Lahden etanaroskisten pystytys viivästyy suunnitellusta aikataulusta
 14. Rattijuoppo kolhi toista autoa Lahden Nastolassa
 15. Hollolalainen lentopalloseura Salpis joutui petoksen uhriksi, mutta pelasti seuran varat nopealla reagoinnilla

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.