Pelicansin liput revittiin käsistä

Jäähallin lipunmyyntipiste täyttyi aamulla spiraalina kiemurtelevasta jonosta. ESS

Lipunmyynti Pelicansin lauantaiseen Kärppä-peliin alkoi vauhdikkaasti. Keskiviikkona tarjolla olleet istumapaikkaliput myytiin loppuun noin puolessa tunnissa, seisomapaikkoja on vielä hyvin tarjolla.

Lisää istumapaikkalippuja vapautuu kuitenkin myyntiin koko ajan, kun kausikorttilaiset jättävät lunastamatta lippujaan. Heillä on aikaa perjantaihin asti lunastaa lippunsa. Sen jälkeen lunastamatta jääneet liput tulevat myyntiin perjantaina klo 13 alkaen.

- Yrityksillä on paljon kortteja ja he eivät välttämättä lunasta kaikkia lippujaan. Kausikortteja ostaneet yksityishenkilöt kyllä ostavat yleensä myös lipun pudotuspeleihin. Perjantaina tulee todennäköisesti myyntiin satoja lippuja, sitä ennenkin voi tarjolla olla pienempiä eriä, arvioi Pelicansin markkinointipäällikkö Tomi-Pekka Kolu.

Jonkin verran lippuja on saatavilla myös lauantaina kello 15 alkaen jäähallilta, kun Lippupalvelusta varatut lunastamatta jääneet liput tulevat myyntiin.

Keskiviikkona hieman kello 10 jälkeen lauantain peliin oli myyty 1600 lippua ja tehty 600 lippuvarausta. Tiistain peliin oli myyty 900 lippua ja tehty 400 varausta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut