Monderoy: Timbaland vei rahat

Se ei kannata, kulut olisivat paljon isommat kuin kiistelty summa, Monderoy sanoo. Hän sanoo olevansa valmis näyttämään myös pankkitositteet siitä, että siirsi Menolipulta saamansa lipunmyyntiennakot samantien Timbalandin agentille.

- En ole pitänyt rahoja itse. Asian kanssa tehdään töitä koko ajan. Rahoja pystytään maksamaan takaisin ehkä kuukauden sisällä, Monderoy arvioi ess.fi:n haastattelussa.

- Koitamme saada rahat kasaan jostain, ehkä tulevien konserttien ennakkomaksuista.

Lippurahoja ennätettiin maksaa takaisin noin 2 000 ihmiselle. Lahden kuluttajaneuvontaan on tullut kymmeniä yhteydenottoja ihmiltä, jotka ovat yhä ilman rahojaan.

Timbalandin konsertti peruttiin, koska julkisuuteen tuli tietoja, että tuottajana nimensä luonut artisti esiintyisi samaan aikaan Australiassa.

- Tilanne oli niin epävarma, että oli parempi peruuttaa konsertti.

Lopulta Timbaland ei esiintynytkään Australiassa vaan Puolassa. Monderoyn mukaan tilalle järjestetty Sean Paulin konsertti päätettiin perua heikon sääennusteen takia puolisentoista viikkoa ennen suunniteltua konserttipäivää.

- Sijoittajat olivat laittaneet konserttiin kiinni 170 000 euroa. Ei kannattanut ottaa riskiä.

Monderoy myöntää, että sählinki on vaikuttanut hänen maineeseensa Lahdessa.

- Kukaan ei ole tullut sanomaan mitään, mutta tunnen kyllä ihmisten katseet kadulla.

Hän uskoo, että luodut kontaktit mahdollistavat suurten nimien tuomisen Lahteen jatkossakin.

- Seuraavalla kerralla täytyy tosin pystyä todistamaan ihmisille jo hyvissä ajoin, että artisti on todella tulossa Suomeen, Monderoy myöntää.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut