Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Harjulan kansalaisopiston rehtori Ari Tuupainen: Leikkaus rapauttaisi koko vapaan sivistystoiminnan merkityksen

Jos hallitusneuvotteluissa esille noussut määrärahaleikkaus toteutuisi, kurssihinnat nousevat entisestään, opiskelijat voivat sitä myötä kaikota ja lopulta opetuksen määrä vähenee.

Käynnissä olevista hallitusneuvotteluista tuli julkisuuteen tiistaina tieto, jonka mukaan kansanopistojen, kansalaisopistojen, kesäyliopistojen ja muiden vastaavien oppilaitosten rahoitukseen kaavaillaan vähimmillään 20 miljoonan ja enimmillään 70 miljoonan euron leikkauksia. Kyse on niin sanotusta vapaan sivistystyön koulutuksesta, joka on avointa kaikille eikä koulutus ole tutkintoon tähtäävää.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.