Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Päijät-Hämeen lääkärit ja potilaat tuskailevat temppuilevan tietojärjestelmän kanssa vuodesta toiseen – "Ikään kuin sote-alalla ei olisi muutenkin tarpeeksi ongelmia"

Espoolaisen Tietoevry oyj:n tuottama Lifecare-potilastietojärjestelmä on saanut kriittisiä arvioita ympäri maata. Järjestelmällä on puolustajansakin, mutta Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä moni on kyllästynyt sitkeästi jatkuviin toimintahäiriöihin.

Potilaiden hoidossa ja asiakaspalvelussa käytetty Lifecare-potilastietojärjestelmä on Päijät-Hämeen hyvinvointialueella osoittautunut epäluotettavaksi työkaluksi. Vuosia jatkuneita vikoja on osin saatu korjatuksi, mutta vaikeudet jatkuvat silti.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.