Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Myönteinen yllätys Päijät-Hämeeseen: ammattiliitto Jytyn työntekijöiltä paremmat arviot kuin muualla maassa – lähihoitaja Asta Lavia kehuu omaa työyhteisöään ja esihenkilöään

Iloa Asta Lavian työhön tuovat myös pitkäaikaiset asiakkaat. Hän saattaa kuulla tervehdykseksi: "Ihanaa, Asta tuli!"

Ammattiliitto Jyty on selvittänyt jäsentensä työntekijäkokemusta. Selvitys tuo myönteisen uutisen Päijät-Hämeeseen: täällä jytyläiset kunta- ja hyvinvointialuetyöntekijät ovat muuta maata selvästi tyytyväisempiä omiin voimavaroihinsa. Hyvinvointialueuudistuksen sujuvuuteen ollaan Päijät-Hämeessä keskimäärin huomattavasti muuta maata tyytyväisempiä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.