Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Meidän juttu | OAJ Päijät-Häme: Vaali-ilta ehdokkaille ja yhdistysaktiiveille

OAJ Päijät-Häme järjesti Hämeen vaalipiirin kansanedustajaehdokkaille ja jäsenyhdistystensä aktiiveille yhteisen vaali-illan Lahden Seurahuoneella 21.2. Paikalla oli lähes kolmekymmentä hämäläistä kansanedustajaehdokasta ja saman verran OAJ-toimijoita ympäri Päijät-Hämettä.

OAJ Päijät-Hämeen alueasiantuntija Marko Varjos alusti OAJ:n vaalitavoitteiden aiheista, ja sen jälkeen käytiin pienryhmäkeskusteluja alustuksen herättämistä ajatuksista. Kasvatuksen ja koulutuksen asiat kiinnostivat ehdokkaita ja juttua riitti.

Kansanedustajaehdokkaat ja yhdistysaktiivit pääsivät vaihtamaan ajatuksia usean eri osallistujan kanssa, kun keskusteluryhmät vaihtuivat jokaisen alustuksen jälkeen. Innostunut puheensorina oli melkoinen!

Ehdokkaat saivat kotilukemiseksi OAJ:n vaalitavoitevihkosen, josta toivottavasti on hyötyä päätöksenteossa sekä valtakunnantasolla että paikallispolitiikassa.