Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Etelä-Suomen Sanomat ja Yle järjestävät maakunnan tärkeimmän vaalitentin tiistaina – katso tentti suorana tai tule paikalle

Kuinka pidetään huolta taloudesta? Miten parannetaan työllisyyttä? Entä kuka meistä huolehtii tulevaisuudessa? Missä ja kenen rahoilla? Kaikista näistä päijäthämäläisille tärkeistä teemoista puhutaan Etelä-Suomen Sanomien ja Yle Lahden yhdessä järjestämässä vaalitentissä tiistaina 21.3. teatteri Vanhassa Jukossa.

Vaalitenttiin osallistuvat ehdokkaista Mika Kari (sd.), Milla Bruneau (kok.), Rami Lehto (ps.), Hilkka Kemppi (kesk.), Aleksi Mäntylä (vihr.), Harri Pikkarainen (vas.), Marjo Loponen (kd.), Petteri Redsven (liik.) ja Sara Ikävalko (r.). Tentin juontajina toimivat Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Markus Pirttijoki ja Yle Lahden toimittaja Marjo Pirilä.

Vaalitentti alkaa kello 18.30 ja se on vapaasti katsottavissa suorana Etelä-Suomen Sanomien verkkosivuilla ja Yle Areenassa. Yleisö on tervetullut vaalitenttiin. Ennen tenttiä kahvitarjoilu kello 18 alkaen.

Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2.4. Vaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 22.3. Mikäli oma ehdokas on vielä hukassa, kannattaa käydä täyttämässä Etelä-Suomen Sanomien vaalikone ja selvittää, kuka ehdokkaista on lähimpänä omia vastauksia.