Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Radio Voiman podcast | Lahdessa on paljon yhdistyksiä, joista kaupungilla ei ole tietoa - "Tiedämme että yhdistyksiä on reilusti yli tuhat, mutta kaikki eivät ole rekisterissä"

Lahden kaupungin yhdistysilta järjestetään kauppakeskus Triossa torstaina kello 17-19. Yhdistysilta on avoin kaikille Lahdessa toimiville yhdistyksille. 

Projektipäällikkö ja yksi illan järjestäjistä Maikki Suhonen kertoi Radio Voiman haastattelussa, että Lahdessa on paljon yhdistyksiä, joista kaupungilla ei ole tietoa. 

- Tiedämme että kaupungissa on yhdistyksiä reilusti yli tuhat, mutta kaikki eivät ole kaupungin rekistereissä. Toivommekin, että jos yhdistys jatkossa haluaa infoa illoista, teemapäivistä, koulutuksista ja ylipäätään infoa kaupungilta, niin voi olla yhteydessä ja liittyä rekisteriin. 

Maikki Suhosen haastattelu