Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Mistä löytyisi yli 500 hoitajaa? Päijät-Hämeen hyvinvointialueen toimialajohtaja ei usko, että hoitajamitoitukseen päästään koskaan

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työstetään nyt järjestämissuunnitelmaa ikääntyneiden palveluihin. Aluevaltuusto käsittelee sitä tänä keväänä.

Ihmisten eliniän kasvu on suuri saavutus. Terveitä elinvuosia on entistä enemmän, mutta palveluja tarvitaan kuitenkin usein elämän viimeisinä vuosina. Ikääntyneiden palvelujen järjestämisessä on nyt ongelmia kaikkialla Suomessa: hoitohenkilöstöstä on huutava pula ja alueiden rahoitus on tiukkaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.