Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Sähköbussien puutteesta syntyi Lahdessa ilmiriita ja oikeudenkäynti – Reissu Ruotin mielestä kaupunki suosi Lehtimäen Liikennettä lainvastaisesti

Lehtimäen Liikenne oy voitti Lahden kaupungin järjestämän tarjouskilpailun sähköbusseilla ajettavasta linjasta, mutta aloittikin viime vuonna liikennöinnin dieselkalustolla. Tämä kiinnitti kilpailijayhtiö Reissu Ruotin huomion ja kaupunkia syytettiin voittajayrityksen suosimisesta. Markkinaoikeudella oli asiasta oma näkemyksensä.

Linjaliikenteen kilpailutuksesta ja sähköbussien puutteesta syntynyt kiista Bus Travel oy Reissu Ruotin ja Lahden kaupungin välillä on päättynyt kaupungin voittoon. Markkinaoikeus katsoi, ettei kaupungin hankintayksikkö ole menetellyt väärin hankintasopimuksessaan Lehtimäen Liikenne oy:n kanssa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.