Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Terhi Säynäjärven Näkökulma | Kattilat paukkuivat ja syntyi kitkerä keitos: työntekijöitä irtisanottiin ja nyt tarvitaan lisää pääomaa – mitä Päijät-Hämeen Ateriapalveluille pitäisi tehdä?

Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä perustivat yhtiön vuonna 2017. Parhaimmillaan tulosta syntyi 572 000 euroa. Nyt tilanne on tyystin toisenlainen.

Lokakuun alussa 2020 kattilat paukkuivat mielenosoituksessa Sibeliustalon edustalla. Päijät-Hämeen Ateriapalveluiden työntekijät osoittivat mieltä yhtiön myyntiä vastaan. Äänestyksen jälkeen valtuusto päättikin olla kilpailuttamatta aterioita. Jos kilpailutus olisi järjestetty, yhtiö olisi myyty kilpailutuksen voittajalle.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.