Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Koululaisten talviloma lähestyy – tätä kaikkea Lahdessa on tarjolla

Lahden kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa jälleen runsaasti ohjelmaa talviloman ajaksi 27. helmikuuta alkavalla viikolla.

Valtaosa lomaviikon tekemisestä on maksutonta. Kaupungin nuorisotiloissa ja niiden lähistöllä on muun muassa burgerien, sushin ja laskiaispullien valmistusta, FIFA-turnaus, ponipäivä, retki kissakahvilaan, tempaukset Mukkulan ja Joutjärven rannoilla sekä keilailua, seinäkiipeilyä ja retki trampoliinipuistoon.

Viikon ainoa maksullinen toiminta on 12–15-vuotiaiden nuorten TalviCamping-leiri Isorannan leirikeskuksessa Sysmässä maaliskuun alussa. Tilaa leirillä on 30 osallistujalle.

Ilmoittautuminen leirille alkaa 13. helmikuuta kaupungin verkkokaupassa. Muihin tapahtumiin voi ilmoittautua niin ikään 13. helmikuuta alkaen harrastelahti.fi-verkkopalvelussa.

Kivimaan monitoimitalo Areenassa vietetään talvilomaviikolla uuden nuokun avajaisia. Talvilomatoimintaa tarjoavat myös nuorisotilat Ahtialassa, Lähteellä, Metsäkankaalla, Mukkulassa, Möysässä ja Nastolassa, samoin Pelitila Xperience, nuortentila Tripla ja liikkuvan nuorisotyön Liinu-auto.

Järjestetty toiminta on suunnattu kaikille 4.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille, jos ikärajoja ei ole erikseen mainittu, sanotaan kaupungin tiedotteessa.