Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Radio Voiman podcast | Martti Suosalo alkoi vihkimisen jälkeen kilpailla siitä, ehtiikö hän tiskata ja siivota ennen vaimoaan

Martti Suosalo ja Sanna-Kaisa Palo saapuvat Lahden kaupunginteatteriin vierailemaan ensi viikolla. Jumalasta ja terapeutista kertovan esityksen nimi on Voi Luoja! 

Suosalo kertoi Radio Voiman haastattelussa, että esityksessä Jumala on tullut siihen pisteeseen, että hänen täytyy tulla terapiaan. 

- Koska hänet ollaan unohtamassa tässä maailman melskeessä kokonaan. Kaikki puhuvat vaan Jeesuksesta ja Mooseksesta. 

Esityksessä Suosalon Jumala on pukeutunut mafioson asuun. 

- Vähän kuin Kummisetä-elokuvan Marlon Brando

Esitys on komedia, mutta Suosalon mukaan siinä on vakava pohja. 

- En itse ole mikään Raamatun tuntija, eikä katsojienkaan tarvitse olla. Tätä voi tulla katsomaan ihan normaalina näytelmänä. Tällaisena lohduttomana aikana tämä näytelmä saattaa antaa jopa jonkinlaista lohtua. 

Suosalo muisteli myös vihkipastori Veli-Pekka Hännisen sanoja hänen pitäessään hääpuhetta Suosalon mennessä naimisiin Virpi-vaimonsa kanssa. 

- Hän kehotti meitä kilvoittelemaan toistemme palvelemisessa. Se lause kolahti minulle jotenkin. Konkreettisesti ajattelin, että tarkoittaako se tässä avioliitossa sitä, että me kilpailemme siitä, kumpi ehtii tiskata, siivota tai tehdä kaikkea ensin. Sitten ihan piruuttani kokeilin sitä ja siitäpä tulikin hyvä fiilis. 

Kuuntele, miten Anthony Hopkins on vaikuttanut Suosalon uskoon omaan tekemiseensä.