Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin ESS:n lukijat kommentoivat Lahden uudenvuoden valoshow'ta

Lahden kaupunki korvasi uudenvuoden ilotulituksen Lahti Aquan kanssa järjestetyllä valoshow’lla, jonka näyttämönä toimi Mustankallion vesitorni.

Noin kymmenen minuuttia kestänyt show nähtiin illan aikana kolme kertaa. ESS.fi:ssä kommentoitiin esitystä muun muassa näin. Kommenttien kirjoitusasua on korjattu.

Hyvä show. Kerrankin Lahti uskalsi kokeilla jotain uuttakin.

Syvän päädyn urheilusukeltaja

Hieno esitys, joka vielä sään kirkastuessa klo 24 oli aikaisempia esityksiä kirkkaampi. Jimi Tenorille kiitos esityksen loistavasta musiikista.

Ranunculus

Oli aivan huikea, kiitos. Pidin kovasti, katsoin esitystä Kivistönmäeltä ja kuuntelin musiikin striimattuna kuulokkeistani. Jäi hyvä mieli, erilainen ja upeasti toteutettu. Jimi Tenor on loistava!

Olennainen

Lahden valoshow'sta ei ollut ihan ilotulituksen korvaajaksi – "Hyvä ajatus"

Oli upea valoshow, tätä lisää tulevina vuosina. Tässä maailmantilanteessa ei tarvita yhtään huvitukseksi ammuttua rakettia.

Tätsy

Eka esitys oli paras, kun sumu oli alhaalla. Jatkoon.

Kerpo

Upea show, mutta musiikki olisi saanut olla paljon paljon kovemmalla. Paikka saisi olla myös toinen, vaikkakin upeaa, että vesitornia voitiin käyttää tässä yhtenä elementtinä. Ensi kerralla radiomastot mukaan ja musa kunnolla raikaamaan.

jugister

Ihan hyvä idea. Mustankallionmäen vesitorni yksi kunnan ja jopa maan komeimmista maamerkeistä. Sitä voisi hyödyntää enemmänkin.

heimo75

Show oli hyvä mutta ei korvaa ilotulistusta perinteenä. Noita koirien pelkotiloja alkaa olla korostettu aivan liikaa. Ne haukkuvat ja kakkivat kuitenkin vuoden jokaisena päivänä. Onko liikaa pyydetty että pari tuntia vuodessa olisi omistettu ihmisille.

Kiihkeä Käki

Odotin esitykseltä paljon enemmän. Laatu ja hinta ei kohdanneet. Uudet ideat ja kokeilut silti aina kannatettavia.

Ulla Toukonen

Toteutuksen voisi ensi kerralla tehdä lennokkiparvella (drone). Saisi hienoja värikuvioita taivaalle.

HAK5KO

Ajoimme Lahteen klo 20 valoshow'ta katsomaan. Mitä valoshow'ta? Oli surkea näky teatterin parkkipaikalta ja yhtä surkea Cittarin pihalta. Lahden radiomastotkin ovat upeammat värivalojen vaihtuessa, puhumattakaan Pikku-Veskun hienosta suihkulähteestä. Sieltä kuuluu jopa ihan oikeaa musiikkia.

Romeo&Julia

Mitään vesitorniin heijastettua ei edes näkynyt, edes teatterin parkille, joten laimeaksi tämä kokemus jäi… Ainoa mikä yhtään erottui, oli ne vihreät valonsäteet. Onneksi kotona odotti ne paukkuraketit, kyllä ne vaan lapsille on jännempi kokemus kuitenkin!

Valo77

Järkevintä ja tyylikkäintähän olisi ollut suunnata kulutettu rahasumma esim. Ukrainan tukemiseen? Ei kuulune "lahelaiseen" ajatteluun? Eikä mahtunut lamppuohjelmoijankaan visiointikirjastoon tuonsuuntainen väläytys? "Kuha on tehty…"

Kuha on Lahesta

Näitä valoesityksiä voitaisiin pitää Salpausselän kilpailujen aikana. Launeella kuului rakettien pauke. Launeen asukkaat olivat kohteliaita ja eivätkä enää klo 24 jälkeen raketteja lähettäneet taivaalle.

Maalaisjärki

Ei näkynyt eikä kuulunut meille. Aika kallis hinta vain 30 000 euroa hiljaisuudesta ja pimeydestä.

TeppoTulppu

Oli kyllä melko vaatimaton esitys sekä musiikki että valot suhteutettuna hehkutukseen!

Johan On?