Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Radio Voiman podcast | Lahteen Stratovariuksen kanssa keikkailemaan saapuva Timo Kotipelto tunnustaa stressaavansa liikaa: "Mielenrauhaa toivoisin kaikille muille, mutta varsinkin itselleni"

Stratovarius saapuu esiintymään ensimmäistä kertaa Möysän Musaklubille tulevana maanantaina 5. joulukuuta. Yhtyeen keulahahmo Timo Kotipelto mietti Radio Voimalla perjantaina, miten kummalliseksi aika on mennyt.

– Sähkölaskuja kauhistellaan sähkölattian lämmittäjinä, katsotaan tuosta alkuvuodesta, että miten itse kukin selviää.

Kotipelto odottaa kovasti huhtikuun puolessa välissä starttaavaa pitkää Etelä-Amerikan kiertuetta.

– Siellä on festareita ja omia keikkoja. Viimeksi olimme siellä vuonna 2019. Siellä oli tosi hyvä meininki silloin, ja nyt menemme uuden levymme kanssa.

Stressi on asia, jonka Kotipelto tahtoisi karistaa harteiltaan pois.

– Kuulun siihen ihmisjoukkoon, joka stressaa aivan liikaa typeristä asioista. Jos voisin, vähentäisin turhaa stressaamista sekä ammattiasioissa että siviilipuolella. Mielenrauhaa toivoisin kaikille muille, mutta varsinkin itselleni. Ja toki saisi tuo Idän kaveri lopettaa pelleilynsä Ukrainassa, onhan tuo kummallista toimintaa.

Laulaja ei tunnustaudu jouluihmiseksi, mutta on kuitenkin laittanut jouluvaloja pihaan.

– Ledejä. Katsoin, että ei kai nämä nyt niin paljon sähköä vie. Kun tietää, että ne merkitsee joillekin muille ihmisille vielä enemmän, niin kiva on niihin panostaakin.

Kuuntele haastattelu.