Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahden Demarit päätti henkilövalinnoista vuodelle 2023

Lahden Demareiden edustajisto päätti torstaina pitämässään syyskokouksessa henkilövalinnoista vuodelle 2023. Kunnallisjärjestön puheenjohtajana jatkaa Jetta Laakso ja varapuheenjohtajana Heikki Moilanen.

Kunnallisjärjestön hallitukseen valittiin lisäksi Pekka Komu, Anneli Viinikka, Neea Similä, Kimi Uosukainen, Tomi Sairomaa, Jari Hartman, Sanna Virta, Sanna Mäkinen ja Mirja Jerndahl.

Kunnallisjärjestön edustajisto hyväksyi kannanoton, jossa peräänkuulutetaan vaikuttavuutta työllisyydenhoitoon. Lahden Demareiden mukaan työllisyyteen on panostettava tehokkain ja vaikuttavin toimin niin, että kaupungille lankeavat sakkomaksut vähenevät merkittävästi.

– Koulutustason nosto erityisesti vailla toisen asteen tutkintoa olevien henkilöiden kohdalla on ratkaisevan tärkeää työllisyydenhoidossa nyt ja erityisesti tulevaisuudessa. Riittävien opiskeluvalmiuksien takaamiseksi satsaukset perusopetukseen ja oppimisen tukeen ovat ja olisivat olleet äärettömän tärkeitä, puheenjohtaja Laakso toteaa tiedotteessa.